středa 19. února 2020

Městské slavnosti slaný 2016

DOKUMENT Slunce seno HOŠTICE 2! Jak vypadala vesnice před lety? EXKLUZIVNÍ foto DVORU ŠKOPKOVÝCH! MĚSTSKÉ SLAVNOSTI VE SLANÉM. Husitské slavnosti ve Slaném odstartují již v pátek 24. Deratizéři a Pilsen Queen Tribute Band.


Sobotní program slavností začne průvodem hostů a účinkujících na Masarykově náměstí a bude pokračovat až do pozdních nočních hodin. Nenechte si ujít Slavnosti ve městě Slaný. Podrobný bohatý program zobrazíte kliknutím na obrázek.


Kamionová doprava má, kromě zásobování, vjezd do historického města Slaný odteď. Slaňáky, ale i přespolní na Masarykovo náměstí ve Slaném. Město Slaný připravuje k prodeji stavební pozemky. V centru našeho historického města se můžete zúčastnit 18. Slavnosti bude doprovázet jarmark, nebudou chybět stánky s pestrým občerstvením, žonglérský workshop pro děti, dětská scéna v zahradě Městského kina!


Vzhledem k tomu, že Slaný nemělo svou pouť (ve smyslu kultovním), bylo její konání obnoveno jako podzimní protějšek jarních slavností, které připomínají nelehkou dobu rekatolizace. Součástí akce se stala sportovní aktivita – bouldering (šplhání po umělé horolezecké stěně). Po přivítání hostů a zahájení slavností vystoupí Orchestr Beta a dále se v programu můžete těšit na komentovanou módní přehlídku ve stylu 30. Moravy, Slovenska, Polska, Ruska a Německa a jejichž součástí je i kocert skupiny Jablkoň a Vlasty Redla, můžete zakoupit v Infocentru Pod Velvarskou branou ve Slaném.


Jiří Adam z Martinic dosáhl mnohem důležitějšího postavení než jeho otec, byl blízko samotnému císaři a získal též vysněnou manželku z velmi významného. Celodenní kulturní program probíhající současně na několika podiích zahrnuje hudební produkci kapel, dobová divadelní představení, slavnostní průvody a ceremonie, program pro nejmenší a historický jarmark. Ostatní akce Slaný slavnosti děti folklor rodina koncerty jarmark show zdarma Kam ve Středních Čechách na výlet? Letošní ročník se ponese v duchu První republiky a prvorepublikového cirkusu!


Oblíbené slavnosti se uskuteční 20. SEBASTIANA nebo na Chlapeckou taneční pěveckou a striptérskou skupinu z Prahy – Smíchova. O dalším programu Vás budeme informovat!


Vytvořte z tohoto alba. Pochvala pro městské slavnosti ,. Aktuální akce na které vás srdečně zveme. Největší přehled kulturních, sportovních a společenských akcí. Z původně čistě husitsky zaměřeného programu došlo v posledních dvou letech k posunu o pár století dál, do doby napoleonských válek, kdy ve Slaném nějakou dobu pobývaly jednotky rakouské a ruské armády. Královské město Slaný pořádá ve dnech 15.


Již tento týden, v sobotu 26. Městské pivní slavnosti Hostivice vstupují do pátého ročníku svého trvání. Program kulturních akcí, fotogalerie, kontakty. Pouť byla původně církevní slavností, konanou na památku světce, jemuž byl objekt (kostel, kaple) vysvěcen.


FC Slovácko FK Dukla Praha. Na Masarykově náměstí se odehrají 19. Hlavním lákadlem by měl být Mig 21. V sobotu se budou ve Slaném konat již 19. Databáze akcí v České republice.


Městské slavnosti ve Slaném mají svou dlouholetou tradici. Slavnosti žirovnického jednorožce: Tradiční historické slavnosti města. Akce a kultura - Slaný. Nejzajímavější kulturní akce a turistické atrakce v lokalitě Slaný. Kulturní, volnočasové a společenské akce v obci Slaný.


A na jaře pak žačne řada dalších oblíbených akcí – poutě a jarmarky, historické a jiné slavnosti , historické bitvy, hradozámecká noc, letecké akce, folklórní a hudební festivaly a pivní ale i vinařské slavnosti a jiné akce a další gastronomické akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения