pátek 28. února 2020

Postýlka scarlett laura

Prodám minimálně používanou dětskou postýlku scarlett Dominik s vyndavacimi příčkami (viz. poslední obrázek). Postýlka byla kupována až při stěhování,kdy měl syn měsíců a od měsíců spí na velké posteli, i tak toho půl roku spal často s námi v posteli :). Dětská postýlka se stahovacím bokem - Scarl. Nabízíme vám široký sortiment, kde si vyberete tu pravou postýlku pro vás. Absolutně tedy splňuje nároky pro potřeby kvalitního spánku.


Pokud do rodiny očekáváte přírůstek, zajisté budete potřebovat výbavičku, a mezi to hlavní patří především bezpečná a kvalitní dětská postýlka.

Už ji používáme pro druhé dítko a netváří se nijak rozvrzaně. Dřevo bylo taky opracované dobře, jediný nedostatek co jsme měli byly chybějící díry na jedné bočnici, to vyřešila vrtačka za pár minut. Postýlka je vyráběna dle platných norem EU ČSN EN 716-a ČSN EN 716-na výrobky pro děti do let. Povrchová úprava bezbarvým i barevným lakem vyhovuje Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. Celkové rozměry jsou centimetrů na šířku, 1centimetrů na délku a výška má hodnotu 10centimetrů.


Její součástí je bočnice, která se dá stáhnout a rošt nastavitelný do 5ti poloh. Scarlett Laura buk přírodní s odnímatelným bokem. Dětské postýlky) Hodnocení produktu: ().

In this newly created role, Laura will lead on bringing together a number of. Postýlka Laura obsahuje bočnici, kterou lze standardně stáhnout, nebo zasunout pod postýlku, a rošt nastavitelný do pěti poloh. Nohy postýlky jsou předvrtány pro kolečka. Obsahuje bočnici, kterou lze stáhnout, nebo zasunout pod postýlku, a rošt nastavitelný do 5-ti poloh. Popis: Buková, lakovaná.


Pokiaľ chcete svojmu bábätku dopriať pokojný spánok, je dôležité vybrať kvalitnú postieľku s matracom. Jej súčasťou je zložiteľnou bočnice a rošt nastaviteľný na polôh. Detail produktu Do obchodu. Má stahovací bočnici, která se dá zasunout úplně pod postýlku.


Má chránič proti okusu. Dále nabízím nepropustné prostěradlo, napínací prostěradlo, mantinely do postýlky. SCARLETT Laura postýlka – srovnání cen na internetu. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Velice málo používána kvalitní Postýlka s odnímatelným bokem (možné použít i jako pristavná postýlka k posteli) scarlett laura buk- bílá 1x cm.


Cena zahrnuje: : dětská matrace : peřinka a polštář ( nové jen povlečené) : modré prostěradlo ( nové, jen vyprané) : tm. Prodáváme včetně chrániče matrace a jako dárek je ozdobný lem na postýlku. Kolečka jsou součástí postýlky.

Matrace není součástí postýlky. Inzerát byl odebran z oblíbených. To je postýlka , která je kvalitní, komfortní, vyrábí se podle platných norem Evropské unie ČSN EN 716-a ČSN EN 716-na výrobky pro děti do let. Váš nábytkový vyhledávač Kategorie.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Krásná postýlka KLUPS KAROLÍNA II. MDF materiálem který zýyraznuje přirozenost materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения