pondělí 24. února 2020

Vichr kobližná

Zabýváme se prodejem železářských výrobků, domácích potřeb a kuchyňského zboží včetně nářadí i kování. Nabízíme zásuvky, stojanové pily, lepidla, hadry, mechanické a digitální, osobní i kuchyňské váhy. ELEZÁŘSTVÍ A DOMÁCÍ POTŘEBY. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Zvolte si pobočku Klikněte v mapě na libovolnou pobočku označenou logem ČPZP pro zobrazení detailu pobočky, nebo můžete zobrazit přehled všech poboček kraje prostřednictvím formuláře níže. Na naší prodejně na Avionu jste se nás ptali, proč probíhají stavební práce mezi IKEA a Avionem. Notářská kancelář v Brně. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny VICHR , spol.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. V našem sortimentu naleznete hračky pro všechny věkové kategorie. Máme největší výběr stavebnic Lego v. Je to již let, kdy Hosovi začali vyrábět tyto skvělé dobroty.


Zde nalezne každý zákazník to, co potřebuje pro každodenní práci ve škole, kanceláři či volném čase. Sušené ovoce a skořápkové plody mnoha chutí. Postupně otevíráme naše prodejny. Nabízíme módní školní aktovky či penály, sešity a psací potřeby pro vzorné žáky i mnoho kreativních pomůcek do výtvarné výchovy. Zda-li je otevřena ta vaše zjistíte po kliknutí na vybranou prodejnu.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Brno and beyond. Je hygienicky zabaleno. Vichr in Brno, reviews by real people.


Speciálka na delikatesy. Sýry z celé Evropy, sušené klobásy, choriza, maďarské klobásy, francouzské paštiky, vína, chilli omáčky a další delikatesy. Domácí potřeby U Žouželky Palackého BRNO Jihomoravský kraj.


PCT, Brno - CIMRMAN Masarykova BRNO Jihomoravský kraj Webové stránky. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Kobližná , Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Výhodou umístění kanceláře je velmi dobrá dostupnost hlavních justičních i administrativních institucí, jakož i možnost využití služeb notářské kanceláře, která sídlí v téže budově.


Recepci kanceláře naleznete v 7. Pracovní doba dle telefonické domluvy. Zákazník má právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu. Subjektem mimosoudního řešen.


Jsme velkoobchodní i maloobchodní prodejce hraček, školních a kancelářských potřeb. Naším cílem je přinášet dětem jednoduše radost. See photos from 2visitors to OD Vichr. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Prodáváme železářské zboží, domácí potřeby a elektroniku. Kancelář je situována v centru Brna na ulici Kobližná v budově OD Vichr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения