pondělí 10. února 2020

Miroslav hrdlička veselá trojka

VESELÁ TROJKA Pavla Kršky. Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou zaměřeny na široké publikum, které má rádo lidové písničky. Budeme rádi, když nám budete projevovat svou přízeň, ať již účastí na našich vystoupeních nebo nákupem námi vydávaných nosičů.


Hlavní náplní je skládání vlastních. Miroslav Hrdlička - klávesy, doprovo zpěv Kdyby nebylo televize Šlágr, tři hudebníci z Moravy by se nejspíš už nikdy nesetkali. Kapelu můžete často vidět na TV Šlágr, ale také naživo jak při Šlágr koncertech, tak při samostatných vystoupeních.


Vážení přátelé, jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Doba ale rychle plyne a tak i my jsme se dostali do důchodového věku a hudbu, kterou nyní hrajeme, tvoříme pro všechny, kteří si rádi poslechnou lidovou písničku. Heligonka, akordeon a klávesy.


Hudbu, kterou nyní hrají, tvoří pro všechny. Pavel Krška, Lubomír Peterka a Miroslav Hrdlička. Kapela je známá především z TV Šlágr, kde patří mezi nejhranější a nejoblíbenější.


Posluchači se mohou těšit na již známé, ale i nové písničky. Své vystoupení předvede v Jemnici v rámci historické lidové slavnosti Barchan v pondělí 16. Veselá trojka - Brno 31.


Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu. Všichni samozřejmě zpíváme. V Městském divadle v Žatci bude 11. Jejich repertoár tvoří písně na lidovou notu, jejichž autorem je hráč na heligonku Pavle Krška.


Tato trojice hudebníků z Blanenska se stala obrovským hitem na televizních obrazovkách TV ŠLÁGR. Autor: autor neuvedený. Vstupenky již v předprodeji i online na stránce. Zpívají a tvoří vlastní písně s důrazem na pěkný text a potěší všechny posluchače, kteří si rádi poslechnou.


Trio muzikantů pod vedením Pavla Kršky (heligonka), Jaromír Kozelka (akordeon) a Miroslav Hrdlička (klávesy), se zasloužili o. Sami o vzniku své kapely říkají: „Jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Tenhle večer si báječně užijeme! Jejich polky a valčíky oslovily zejména starší generaci posluchačů. ZAKOUPENÉ VSTUPENKY NEVYMĚŇUJEME A VSTUPNÉ.


Pořad potěší především posluchače, kteří si. Už je nám zas o rok víc Vzpomínky Ptám se, věrní kamarádi Mámin klouček Hledám tě, lásko Bylo to v březovém háji K Černé Hoře cesta Malý ptáček Přijde ta krásná chvíle Smutná písnička Jenom chtít Až t. Jejich písničky s příjemnými texty oslovují zejména starší generaci posluchačů. Neexistuje lepší zábava na sváteční odpoledne!


Vystoupení kapely známé z TV Šlágr. Lidové písničky, vlastní skladby. Upozorňujeme na možné zrušení některých akcí z důvodu šíření Koronaviru.


Prosíme ověřte si u organizátorů, zda se akce. Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения