pátek 14. února 2020

Vinotéka philco pw 7 bi

Jednozónová, kompresorová, senzorově ovládaná, vinotéka. Výsuvy políc sú riešené tak, aby prinášali maximálny komfort a bezpečnosť pri manipulácii s vínom. Vestavná i volně stojící vinotéka Philco je malá a praktická - vejde se do každé kuchyně díky své šířce pouhých cm. Mezi hlavní přednosti patří velmi tichý provoz bez vibrací, LED osvětlení interiéru a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Tento model má šířku pouhých centimetrů, a proto ho lze umístit kamkoli. Vínotéka vďaka svojej nízkej hlučnosti neruší. Stálu teplotu - stupňov pomáhajú udržiavať sklenené, hermeticky uzavreté dvere so špeciálnou ochranou proti UV žiareniu, ktoré. Výrobok disponuje kapacitou na fliaš a moderným dizajnom v čiernom vyhotovení, ktoré vyzerá naozaj skvele.


S praktickým vnútorným modrým LED osvetlením interiéru budete mať dokonalý. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Technické vlastnosti Energetická třída B Počet lahví (bordeaux). Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vinotéka byla málo používaná v domácnosti. Může být také věstavěná.


Dva roky v provozu bez problémů. Byla vestavena, ale ma lehce poskozený zadní roh (bouchnuty) a lehce odrene boky (jako vsestavba ze predu bez problemu nejsou videt zadna poskozeni). Chladi velmi dobre ale potrebuji na vic lahvi, proto prodavam. Ponúka tak úložný priestor pre 1litrov.


K dispozícií digitálny ukazovateľ teploty. Hodnocení produktu:. Jedná se o model s malým objemem pouze pro lahví. Výhodou je ale možnost vestavění. Je jen na vás, pro kterou variantu se rozhodnete.


Má moderní vzhle a tak jistě osvěží každý interiér. Ve svém těle ukryje zásobu, která je vhodná pro. Přihlaště se k odběru novinek Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na PHILCO -ESHOP. PW BI VSTAVANA VÍNOTÉKA PHILCO.


Nakúp lacno v pohodlí domova. DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR! Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Jsme specializovaným prodejcem italských odsavačů par Elica. Máme vyškolený tým obchodníků, který své práci rozumí a rád zodpoví veškeré Vaše dotazy ohledně funkčnosti přístrojů i možných variant zapojení. Pojme sedm lahví vína Pojme sedm lahví vína Když se rozhodnete obohatit svou domácnost o tento stylový spotřebič, měli byste se při jeho výběru zaměřit na několik důležitých faktorů. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Moderní vinotéka nabízí objem litrů. Disponuje kovovými policemi pro bezpečné uskladnění až lahví typu Bordeaux litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения