pátek 7. února 2020

Výstava dubeč 2016

Praha - Dubeč - Oficiální web městské části Hlavní nabídka. Výstava v Dubči má již svojí tradici. Vystavovatelé jsou většinou na stejných místech a mají i stálé hosty. Na stolečku s enkaustikou v tělocvičně mám vždycky nějakou novinku.


Výstava dubeč 2016

Jejich rozmístění vidíte na mapce. Tři dny pro všechny, kteří rádi tvoří. Všechny potřebné informace najdete v letáčku, který si můžete rozkliknout níže. Historický špejchar PRAHA - DUBEČ. Irča Slavíková alias Apták vyrobila krásná trika pomocí skvělých barev na textil Aladine a se svou nekonečnou fantazií vytvořila neuvěřitelně krásná trička s mandalami.


Kreativní výstava Dubeč 11. Pokud si vyberete zboží v eshopu do středy 9. Zahrádkáři ze Šakvic uspořádali tradiční velikonoční košt vín. This feature is not available right now. Please try again later. Opět jsme vás pozvali k návštěvě našeho stánku v prvním patře ve špejcharu v Praze - Dubči.


Měli jsme pro vás připraveny workshopy pro děti a ukázky technik pro všechny věkové kategorie. Podzimní výstava kreativity v Dubči od 15. Zveme vás na podzimní výstavu kreativity v Dubči, která se koná v termínu 15.


Náš stánek s košíkářským materiálem ze sortiment. Prodejní výstava patchworku, výstava kreativních potřeb. You must be logged in to post a com. Potkáme se opět v sokolovně a máme pro Vás připravené tentokrát tři workshopy. Veletrh pro všechny, kteří rádi tvoří pro radost sobě i druhým.


Materiály, pomůcky a nápady pro Vaši tvorbu. Další veletrhy průběžně doplňujeme. KREATIVNÍ VELETRH PLZEŇ. V Dubči jsem byla poprvé a špejchar se mi moc líbil. Patchworková skupina Rychlé jehly zve na 6. Akce z vybrané kategorie, které se konají právě 11.


Děkujeme všem zákaznicím i zákazníkům, přítelkyním, kamarádům i známým, kteří přišli nakoupit něco tvořivého z naší papírové nabídky. Jste z Ostravy a okolí? Pak se můžete vypravit 11. Tentokrát můžete na výstavu zavítat v termínu 11. Zvu Vás na kreativní veletrh do Prahy - Dubče, kde povedu workshop malování hedvábných šátků bez rámu - mačkanou technikou, taštiček, pouzder na brýle a mramorování velikonočních ozdob s dekorací.


Výstava dubeč 2016

Vytvořte ze svých fotek. Návštěvníci se mohou podívat na díla od tvůrců z celého světa (Nizozemí, Rusko, Švýcarsko, Izrael, ad.), nejvýznamnějšími hosty budou letos designéři z Velké Británie Kaffe Fassett a Brandon Mably. Pálení čarodějnic na víceúčelové ploše za supermarketem Tesco v sobotu 30. A samozřejmě výstava patchworku takže i vše co s ním souvisí.


A nebo víly z plsti, což jsem se tam naučila já ;-) a taky jsem. Přijďte nasát Vánoční atmosféru a zároveň pomoci. Budou na Vás čekat stánky, svařák, občerstvení, dárky pro děti a pejsky. Bude zde umístňovací výstava pejsků opět chceme podpořit Dočasky DE DE , Voříškov a Podkovu Bezpečí.


Výstava dubeč 2016

Možná přijede i bílý kůň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения