pondělí 17. února 2020

Myčka fagor chyba f6

Ahoj Všem,supr stránka,taky jsem se hned zaregistroval,díky za rady. Již delší dobu so občas stalo že my myčka Fagor hlásila tuto poruchu občas,pak to došlo ale k tomu,že jednoho dne prostě konec a chyba Fjiž nechtěla zmizet,po vypnutí čerpadlo dál jelo ale display byl černý. Díky Vám jsem se do toho pustil,můj předpoklad byl plovák,že bude zanesen.


Co způsobuje přetečení myčky? Co znamenají signalizace poruchy u myček Whirlpool – konkrétně f fa f4? Myčka Indesit hlásí poruchu. Mám poruchu myčky Whirlpool. Zdravím-mě to též začalo-někdy naskočí F4-dle návodu-přetéká voda,někdy F- myčka nehřeje-někdy F9-špatné rozvody!


Pred časom som doma riešil problém s umývačkou riadu Fagor LF-017IX a chybou F4. Prinášam teraz návod na opravu v domácich podmienkach, ktorú zvládne každý šikovnejší domáci kutil a navyše je úplne zadarmo. Ako sa chyba prejavuje. Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť.


Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami. Fagor Dishwasher 1LF 15IN - code Fstory Jaroslav Jaroslavsson. Unsubscribe from Jaroslav Jaroslavsson?


Me tohle mycka udelala, kdyz ma draha presypala sul. Vodu jsem pracne odcerpal a po zapnuti se chyba opakovala. Znovu jsem tedy odcerpal vodu z odpadu a zavrel privod vody, aby nemohla po spusteni natekat. Pote reset a spusteni mycky. Samozrejme vyskocila chyba uzavreneho privodu vody, po otevreni vody vse ok.


Potřebovali bychom opravit myčku nádobí značky Fagor , model LF-65IT. Po otevření to opravdu vypadá, že se myčka naplnila pouze studenou vodou. Myčku máme vestavěnou v kuchyňské lince. Dobrý den, ucpal se nám odpad u umyvadla kam je napojená myčka.


Ani po vyčištění sifonu se už myčka znova nerozběhla a hlásí chybu FA E4. Nejčastější poruchy myček a jak se jim vyhnout. Myčky pomáhají každý den netopýrů v domácnosti s jejich povinnostmi.


Vyndal jsem čerpadlo, abych ho vyzkoušel zda funguje, ale nevím jak ho zapojit nebo ho proměřit. Vzhled systémové chyby v myčkách Miele je doprovázen nešťastným pípnutím, po kterém myčka přestane fungovat. Výrobce myček nádobí ze Španělska Fagor také poskytl diagnostický systém. Voda ale do myčky jde, nádobí je opláchnuté a mokré.


Chyby myčky nádobí Fagor. Tak jak jsi dopadl s opravou? Mám úplně ten samý problém na úplně stejném typu myčky, vypadá to na nějaký FAGOR Bug, už druhá chyba stejného znění. Fa myčka začne vypouštět vodu.


Toto se děje na všech programech. Práčka je preplnený vodou. Ak pretečeniu kontakt na tlakový spínač je uzavretý pre viac ako sekúnd pretečeniu stavu dôjde. Na minidispleji se objevi E- chyba E01.


Už máme prolezený celý net, 100× pročtený návod a myčka stále dokola opakuje výše popsaný scénář… Nevíte někdo,co jí chybí, nebo kde jsme při prvním spuštění udělali chybu? AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения