úterý 18. února 2020

Mlynek na rybiz

Vylisovaný mošt nechávala na převrácené židli vykapat. Jenže tam, kde teď žiji, se rybízu nějak nedaří. Sice máme, ale teda na „oblíznutí“, na zavařování to ještě nedá. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt mlynek na rybiz.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní a robustní ruční litinový mlýnek Porkert č. Obsah publikovaný na této stránce je určen pouze osobám starším let! OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Prohlížením a objednávkou zboží v této kategorii prohlašuji, že jsem starší 18ti let a na tyto stránky vstupuji dobrovolně, sexuálně zaměřené materiály mě nepohoršují ani neuráží. Zároveň neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním. Inzerát Mlynek na rybiz v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od Kralmiros na Sbazar.


Mlýnek, který je specializovaný pouze na mletí ovoce, je v drtivé většině ruční. Mlýnky jsou robustní a jsou ve většině. Popis: Mlynek na rybiz. S víkem, které udrží potraviny dlouho čerstvé. Možno vyzvednou na Praze nebo mohu předat na Dmezi Prahou a Plzní.


Litinový odšťavňovací mlýnek na ovoce je ideální pro zpracování drobného ovoce (malin, ostružin, rybízu, jahod), ze kterého připravíte výtečné domácí šťávy a marmelády. Odšťavňovací šnek uvnitř strojku automaticky odděluje u ovoce šťávu od slupek s jadérky a je vybaven šroubem pro nastavení síly. Pokud Vám ale některé informace chybí nebo nám chcete napsat vlastní názor na náš server, popř. Také máme hodně starý, ale svoji práci si zastane, a když se přijde na fígl jak tam to ovoce dávkovat a povolovat šroubek, jde to parádně.


Prodám nepoužívaný mlýnek - struhadlo Tupperware, vhodný na strouhání sýrů, ořechů, čokolády nebo zeleniny a ovoce. Když jsem se dívala na cenu odšťavňovače, co nabízejí v reklamě, polil mě pot, ten náš stál-před hodně lety, Kč, minulý týden jsme na něm mleli a cena je na krabičce! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Koupeno pred nekolika lety jako vanocni darek, ale nikdy nepouzivano.


Pouze osobni odber Praha 7. Spojení tradice a moderny - ruční nerezový mlýnek na maso od italského výrobce TRE SPADE. Jeden z nejlepších strojků na evropském trhu. Je tak elegantní, že ho nemusíte skrývat v komoře, na lince se bude vždy vyjímat. Umele maso, cibuli či housku rychle a spolehlivě.


Litinový odšťavovací mlýnek na ovoce se stane vaším šikovným pomocníkem při přípravě domácí ovocné šťávy a marmelád. Je ideální pro zpracování drobného ovoce, jako jsou maliny, ostružiny, rybíz, jahody. Ostatní - Mlynek na bazar.


Vybírejte z 3inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Mlynek na bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения