středa 26. února 2020

Multifunkční hrnec concept 7x7 recenze

Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí.


Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá.

Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Pravděpodobně však v důsledku takto vysokého příkonu není tento hrnec vhodný pro pomalé vaření, neboť dochází k. Novinka ve světě vaření, která šetří místo a čas. Jeden hrnec dokáže nahradit fritézu, parní hrnec , kontaktní gril, elektrický hrnec pro pomalé vaření, přenosný gril a elektrickou pánev. Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden.


Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. A přitom bude stačit jediný přístroj. Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento.


Veškeré informace o produktu.

Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“. Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný. Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho.


Jedná se o tyto způsoby: smažení, vaření, grilování, vaření v páře, zapékání, příprava fondue, fritování a ohřívání. Pro snadnou údržbu je plně rozebíratelný a je velmi úsporný na prostor v kuchyni. Doma nebo na chalupě v něm můžete: 1. Smažit Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou… 2. Příjemným překvapením je i jeho spotřeba elektrické energie, tím je hrnec také ekologický. Díky nepřilnavému povrchu se pokrmy nepřipálí, v kuchyni zabere jen minimum místa a lze jej umývat v myčce nádobí.


Hrnec si poradí i se zavařováním. Přidržením tlačítka se čas posune o celých minut. Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec.


Jejich svět není ničím složitým. Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát. Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně. Měl by nahradit fritovací hrnec , gril, umět zapékat, vařit v páře, dusit, vařit a připravovat fondue.


Přitom vypadá na první pohled jednoduše a proto jsem zvědav co dokáže.

Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения