čtvrtek 13. února 2020

Prodám plata na vejce

Každý zkušený chovatel ví, že se dále o snesené vejce musí náležitě postarat, jedině tak ho totiž bude moci v kuchyni použít i za týden od jeho snesení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


PRODÁM PLATA NA VAJÍČKA - NA KS VAJEC. Box na vajíčka k přepravě a skladování.

Do přepravky na vejce se vejdou plata na vajec. Kapacita ks plata je vajec. Vlaska stribrokrka,Araukana,Greenschell,Faverolka,jedna se o krizence nejsou cista plemena. Cena plata 30kusu je 1kč.


Prodavam vzdy po plate. Plata jsou nová bez potisku. Nyní si pomocí našich webových stránek nebo zavolám na zákaznickou linku objednáte z pohodlí domova a my vše vyřídíme za Vás.


Inzerát byl odebran z oblíbených.

Kód FX NK TOP EAN Hmotnost Kg Dostupnost. Ušetříte Kč bez DPH Naše cena s DPH 32. V oboru drůbežnictví se již dlouhá léta cítíme jako ryby ve vodě. Tedy spíše jako slepice v kurníku nebo husy v husníku.


A protože se dnes polovina nákupů uskutečňuje přes e-shopy, rozhodli jsme se slepice, husy, kachny a další drůbež přiblížit pomocí našeho e-shopu až k vám na dvorek. Nabízíme plata na vejce , která mají různou velikost ale i materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Obaly na vejce prodáváme klasické papírové z recyklovaného papíru ale i plastové, které se snadno a opakovaně dají používat k přenosu či uskladnění vajec. Neví někdo kde se dají koupit podobná plata na křepelčí vejce jako je na obrázku? Každé vejce musí mít typicky oválný tvar a hlavně, musí být oplozená, jinak s nimi moc paráda neuděláte.


U nás násadová vejce , která putují ke svému novému majiteli, vybíráme s co největší pečlivostí a klademe především důraz na jejich skladování a dopravu. Nevím proč je schovávám, ale mohly by se někomu hodit. Za symbolickou cenu, flašku, či balení kávy. Za Vámi nabízenou cenu Vám mohu dodat jakékoli množství plat či krabiček. Počet nalezených produktů: 1. Na ni budete potřebovat jen jednu řadu z velkého plata od vajíček, větší děti si ji mohou odstřihnout sami, těm menším raději s tímto krokem pomozte, pak už jen barvy, štětec, chlupaté dekorační drátky (seženete je v každé hobby prodejně i větším papírnictví) a velké samolepicí oči.


Pokud je nebudete mít k. Proložky jsou nepoužité.

Nabízím vejce z domácího chovu. Přepravu mohu zařídit po dohodě. Slepice chovány v travnatém výběhu, krmeny pšenicí, šrotem, brambory, suchým pečivem. M 80kč velikost L 4kč.


K vyzvednutí v centru Chomutova. Vejce mix barev skořápek bílá,hnědá, zelená s méně cholesterolu. Ekologie na prvním místě… Huhtamaki Česká republika, a. Huhtamaki, předního světového výrobce a dodavatele obalů pro potravinářský a spotřební průmysl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения