pondělí 1. července 2019

Staré gramofonové desky bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám staré gramofonové desky , převážně českých zpěváků. Desky jsou v pěkném stavu, v originálních baleních s popiskem. Cena je celkem za všechny desky , velkých, malých. Mám zde ještě jeden inzerát, kvůli většímu množství fotek.


Staré gramofonové desky bazar

Prodám tyto staré gramofonové desky - vinyly - LP. Všechny desky jsou v pěkném stavu. Volejte, pište SMS nebo mail. Popis: Prodám, cenu prosím nabídněte. Jedná se o kusů různých desek.


Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bazar gramofonový desek a DJ´s vinylů, Inzertní portál o všem co týka gramofonu a DJ´s.


LP - GRAMOFONOVÉ DESKY - VINYLY. Staré gramofonové desky , staré gramofony a stará rádia naleznete na web bazaru. Vítáme Vás v našem eshopu BLACK VINYL BAZAR Brno ! Vítejte na Gramo bazaru ! Zde najdete nabídku gramofonových desek, převážně dovezených ze zahraničí. Nabídka obsahuje jak klasické vinylové signly a elpíčka, tak staré šelakové desky na otáček. Ostatní - Staré desky bazar.


Dům a zahrada - Stare desky bazar. Antikvariát - gramofonové desky V našem antikvariátu ( bazar knih) si můžete vybrat ze stovek knih online a při návštěvě prodejny naleznete v sekci antikvariát tisíce knižních titulů. Dále nabízíme online několik set gramofonových desek různých hudebních žánrů od klasiky po moderní hudbu. LP gramofonové desky , vinylové desky O nás náš antikvariát bazar LP gramofonové desky , vinylové desky a knih má dlouholetou tradici. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Koupím gramofonové desky a gramofon otáček za min. Zaměřujeme se na historii, filosofii, umění, starší dětské knihy.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Gramofonové desky Hurvínkovy staré povésti ⛔ Někdo byl rychlejší. Nabízím staré gramodesky – otáček – neohrané, velmi dobrý stav. Soubor desek Spejbl a Hurvínek v podání J. Skupy - Suprafon - 20- Kč 2) Další desky – Klasická hudba , populární árie z oper a operet, dechovka, lidovky atd.


Vyberajte z inzerátov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения