pátek 6. dubna 2018

Akční leták billa

Akční leták billa

Akční letáky ShowSubNavigation Akční letáky. Bonus club ShowSubNavigation Bonus club. Právě na nich si tento obchodní řetězec dlouhodobě zakládá. Jde o speciální značku „Naše Bio“. Sledujeme pro Vás akční letáky a slevy v supermarketech na potraviny, nápoje, drogerii a dětské zboží.


Akční leták billa

Víte, že při běžném nákupu můžete ušetřit? Stačí sledovat akční nabídky následujích kategorií: banány , sušené ovoce , mleté maso nebo brambory. Vybrané prodejny pak od 7:do 21:00. Při jednom nákupu je možno použít maximálně pět stravenek, za stravenky je možné koupit.


Slevy v supermarketech na potraviny, nápoje, drogerii a dětské zboží. Billa malý leták od 15. Hledáte rakouské akční letáky? Fulltextové vyhledávání v letácích. Zde naleznete široký výběr letáků rakouských obchodních řetězců i další užitečné informace pro nákupy v Rakousku, österreichische Flugblätter.


Akční leták billa

Tak ať příležitost k výhodnému nákup nepropásnete! Z prohlížení slevových akcí si můžete udělat příjemný odpočinkový rituál, který navíc ušetří. Milí zákazníci, pripravili sme pre vás nové funkcionality letáku.


Kliknite na „Otvoriť“ v dolnej časti a začnite listovať. Po novom v letáku nájdete full-textové vyhľadávanie produktov, zdieľanie na sociálne siete alebo možnosť dozvedieť sa viac o našich privátnych značkách a aktivitách po kliknutí na odkazy. S aplikací My Letaky budete vždy informováni o propagačních akcích! Všechny akční letáky českých obchodů na jednom místě!


Vydávají se celkem vydání: malé supermarkety, velké supermarkety a kombinovaný leták. Dále se vydávají speciální letáky k různým příležitostem, například Víno měsíce nebo Vánoční leták. Zákazník má k dispozici speciální scanner a pomocí něj si může naskenovat cenu zboží, které nakupuje, a tak mít. Ten si zde přečtete kdykoliv a odkudkoliv.


Kromě základního letáku si přijdete na mnohé další. Nevyhazujte svoje peníze. Nakupujte výhodně a se slevou. Nepravidělně také vychází speciální tematické letáky jako například Víno, Úklidový leták apod. V letáku naleznete na stránkách informace o aktuálních slevách.


Akční leták billa

Stačí len mať aktuálny leták a viete na čo sa môžete tešiť. Na našej stránke letakytentotyzden. Leták Kik stačí otevřít a hned najdete výhodné akce na něco do své domácnosti, nebo šatníku.


Penny Market leták - čtvrtečník. Aktuálně lze koupit BABIČČINY TĚSTOVINY VAJEČNÉ do 21. BILLA za pouhých 2Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения