úterý 3. dubna 2018

Hotel stará škola sloup

Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Ubytování, restaurace, možnosti teambuildingu, seminářů, ale i bowling, pobyty s dětmi a klid pro seniory, toto vše nabízí náš hotel. It offers a restaurant with Czech and international cuisine, a bowling alley and a billiard. Skola’s rooms are all spacious and offer wooden or carpeted floors and a flat-screen satellite TV.


The rooms offer views of the. Má bowling, kulečník a restauraci, která podává českou i mezinárodní kuchyni. Hotel Škola nabízí prostorné pokoje s dřevěnými podlahami nebo s kobercem a se satelitní TV s plochou obrazovkou.


Ubytují vás v pohodlných pokojích, které zajistí dostatek soukromí a pohodlí. Ponořte se do bublající vířivky, navštivte horkou saunu nebo. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u sprá. There are rooms furnished in alpine style and venues for trainings and conferences. Two training rooms have total capacity of 1seats and modern presentation equipment. Ponúka reštauráciu s českou a medzinárodnou kuchyňou, bowling a biliard. Izby v hoteli Stará Škola sú priestranné a majú drevené podlahy alebo koberce a satelitnú TV s plochou obrazovkou.


Největším lákadlem v tomto regionu je samozřejmě návštěva systému jeskyní, celý region je ale také protkán velkým množstvím turistických a. Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Restaurace česká i mezinárodní kuchyně. Hotel Stará škola, Sloup , Czech Republic. The venue comprises rooms.


Hotel je vystavěn ve stylu alpských hotelů. Okolí hotelu nabízí výletů. Trasy výletů, probíhající především nádhernou a čistou krajinou Moravského krasu, zahrnují místa dosažitelná nejen pěšky, ale také na kole nebo autem. V zimě okolí Sloupu nabízí množství běžeckých tras.


Nabízíme komfortní ubytování ve. Nyní nejsme na příjmu Ivana. Najlepsze ceny bez dodatkowych opłat. Všechny pokoje Hotelu Stará Škola jsou vybaveny vlastním sociálním. Nice hotel close to the Sloup -Sosuvka caves with excellent cuisine (foodstuffs from local sources)and obliging service.


Rodinný hotel ve Sloupu v Moravském krasu. Room was clean with simple furniture,nothing special. Beautiful surroundings. Hotel offers many activities for kids and adults. Kvalitní ubytování, chutné jídlo, bowling, pizza nebo luxusní wellness.


Nebudete-li mít zrovna chuť odpočívat, můžete vyrazit za krásami. Prohlédněte si recenze hotelu Stará škola ( Sloup ), a volné termíny Last Minute zájezdů do hotelu Stará škola ( Sloup ), včetně všech slev. Pestrá nabídka dovolených do hotelu Stará škola ( Sloup ) na Invia.


Najvažnije i najbrže vijesti iz Sarajeva, BiH i svijeta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения