úterý 17. dubna 2018

Když se netočí buben u pračky

Netočí se buben u pračky. Pračku si „na koleně“ neopravíme. Příčin, proč se neotáčí buben pračky je několik. A žádná se nedá opravit nějakou.


Pro každou tuto věc je v domácnosti nepostradatelná. Rozbití jakýchkoli detailů může stroj vypnout, což komplikuje život a práci milenky. Tak nevim, pokud nebudeme vědět co s tím, zavoláme opravu, ale chceme přijít na to čím to může být, aby jsme opraváře nevolali zbytečně.


Nejčastěji se jedná o přetržený, prasklý nebo spadlý řemen, křivou ramenici, opotřebované uhlíky na motoru, vadný motor či závadu elektroniky. Ať už je příčina problémů jakákoliv, pomůže vám ji vypátrat a napravit odborný servis. Motor se jakoby točí těžce, nepravidelně, občas se zastaví a poté se opět rozjede a je slyšet škubání a cukání motoru. Na displeji se objeví chyby Enebo E57. C) Spadlý nebo prasklý řemen.


Tato chyba E5 Esouvisí s. Sundat záda pračky nasadit a dotáhnou napínáky. D) do pračky nejde voda. Vyčistit sítko v přívodní hadicí. E) motor se netočí přes to, že na jeho svorkách lze doměřit napětí - Zkontrovat uhlíky motoru.


Tolik jen ty nejčastější příčiny. Pak samozřejmě ta možnost že programátor. Sic jsem pračku nikdy neotvíral ale nebál bych se toho.


Dobrý den, V tomto případě se doporučuji obrátit na autorizova. Od pána, od kterého jsem to kupoval jsem se nedoslechl toho co jsem chtěl, spíš arogantnosti, to víte, když už máte peníze v ruce, nějaká pračka už Vás nezajímá Takže bych si to chtěl nějak spravit sám než se dohadovat s pánem o tom jestli už to bylo či nebylo atd. Koukal jsem se na klínový řemen a ten je v pořádku, ale při otočením kola který vede řemen se buben netočí.


Závada: netočí se buben , zdá se , že program(y) proběhne od začátku do konce jen pračka neví, že se buben netočí , buben není zaseknutý,. Hodnocení: Oprava pračky Indesit – netočil se buben , Praha. Dorazil v pondělí odpoledne, pračku opravil asi za půl hodiny a odhad ceny. Druhý den si stěžuju si kolegyni v práci.


Nejede pračka, netočí se buben ani rukou nejde otočit. V pračce se netočí buben. Nový příspěvek od Aleš úte 31. Přestal se točit buben u pračky.


Napadlo mě že to můžou být spadlé řemeny. Je pravděpodobné že to tak je? Může to být ještě něčím jiným? Vše, pro co se nenašla rubrika patří sem.


Chcete někomu poděkovat, nebo si postěžovat? Zažijte unikátní službu vzájemné sousedské pomoci, která spojuje lidi s problémem v domácnosti se zručnými mistry. I přes to, že se pračka zapnula a naplnila vodou, po skončení programu vyndáváte prádlo celé špinavé?


To je zapříčiněno nejspíše tím, že se buben pračky netočí. Pokud se jedná o poškozený řemen či motor, bývá. Mezi nejčastější patří: Přetržený, prasklý nebo spadlý řemen – relativně drobná závada praček, kterou však nedoporučujeme laicky řešit. Jsou-li tyto díly v pořádku, závada může být v elektronice programátoru pračky.


Modernější pračky mají třífázové motory, kde jen zřídka dochází k opotřebení uhlíků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения