pondělí 23. dubna 2018

Konzolové regály do domácnosti

Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Naše kvalitní kovové regálové systémy vyrobené jsou tou nejlepší volbou. S regálmi od Majstra využijete každý priestor na 1. Tak skoncujte nadobro s nepořádkem, vyberte si praktické skladovací prostory a uložte do nich pneumatiky, sezónní věcí, krabice s dětskými hračkami, nářadí i bedny s ovocem.


Konzolové regály do domácnosti

Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům. Hledáte kvalitní kovové regály do sklepa za dobrou cenu? Milí zákazníci, na zvýšenou poptávku po regálech a regálových systémech reagujeme velmi rychle. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Sú plne prispôsobiteľné a schopné splniť všetky Vaše skladovacie potreby.


Ponúkame kovové regály s HDF policou do pivnice, priemyselné regály a regály do práce, či kancelárie. Vyberiete si presne taký, aký Vám pasuje. Konzolové regály umožňují uložení a skladování všech druhů velkoplošných a tyčových materiálů.


Bezešroubá přestavitelnost ramen (pouze sejmutím pojistky a přendání ramene a následné vložení pojistky). Jak správně navrhnout konzolové regály pro optimální rozmístění. Jsou vhodné pro ukládání různých materiálů nejčastěji delších rozměrů, např. Výhodou systému je schopnost pojmout délky ukládaného materiálu, které není možné žádným způsobem umístit do.


KOVOVÉ REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY, LAMINOVANÉ POLICE DO DOMÁCNOSTI , DO SKLADU, REGÁLY DO DÍLNY. Lakované viacúčelové regály do domácností s drevotrieskovou alebo plechovú policou s nižšou nosnosťou. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke. V blízkej dobe naviděnou. V domácnosti si regály nájdu svoje miesto všade, nech už ide o pivnicu, garáž, komoru, špajzu, šatník či kuchyňu.


Regály od KREDO- Regály s. Do skladu se hodí kovové a policové regály. A v neposlední řadě jsou k dispozici konzolové regály , jež jsou vhodné pro uložení dlouhého materiálu (trubky, tyče, desky). Sami si stanovíte počet polic, šířku a výšku regálu. Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu.


Používají se do sklepů, komor a spíží, ale i dílen a garáží, případně regály na pneumatiky atd. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let. SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA.


Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného. Ve spojení s ocelovými rošty se však konzolové regály stávají i velice flexibilním pomocníkem pro skladování nestejnoměrného zboží a to především v případě kde se sortiment a typ zboží průběžně mění. Tieto konzolové regály sú odolné a hodia sa na efektívne skladovanie ľahkých dlhých materiálov a tovaru, ako sú napríklad plastové rúry, drevené rámy a ľahké oceľové výrobky.


Konzolový regál ponúka ľahko prístupné a dobre organizované skladové riešenie, ako aj bezpečnejšiu a rýchlejšiu manipuláciu s materiálom. Poslouží vám v kuchyni, ve spíži, obývacím či dětském pokoji, ložnici, sklepě, případně v kterékoli další tzv. Některé regály , regály do domácnosti ale mohou tvořit i zajímavý interiérový prvek, např. Levné policové regály pro domácnosti , garáže.


Police jsou vyrobeny z kva. Pozostáva zo stojín tvorených L-profilmi s dierovaním, ku ktorým sú priskrutkované police v rohoch, do ktorých sa podľa plánu namontujú zavetrovacie uholníky zabezpečujúce priečnu a pozdĺžnu stabilitu regálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения