úterý 3. dubna 2018

Povidla bez cukru recept

Poprvé je promícháme za hodinu, pak po půl hodině. Asi za hodiny jsou povidla hotová. Z 5-ti kilo švestek jsem získala velké sklenice a jednu malou sklenici povidel na ochutnání. Povidla bez cukru konzumujeme podle zvyklostí jako běžná povidla.


Babiččina povidla bez cukru a míchání rozlijeme do sterilovaných sklenic, uzavřeme a postavíme na víčko.

Povidla jsou trochu kyselejší, ale moc dobrá a hlavně bez cukru. Letos je jablek dostatek, proto využijeme bohaté jablečné nadílky a naděláme slaďounká voňavá povidla. A také skoro bez práce.


Prostě je strčíme do trouby a počkáme. Pak se budeme držet, abychom je nesnědli dříve než je nandáme do skleniček. Jsou naprosto vynikající.


Nakonec jsem ale dostala hromadu švestek od tety a chtěla povidla zkusit.

Postup jsem přizpůsobila tak, aby byl co nejednodušší. Nakonec povidla vyšla skvěle, takže jsem se rozhodla pro vás recept natočit. Připravte si hrušková povidla bez cukru.


Na povidlech si mohou konečně pochutnat i diabetici. Mam recept , jak udelat povidla bez míchání. Potom plním do sklenic. V kuchyni vždy otevřeno.


Tématické fráze: jablková povidla jablková povidla s octem jablkova povidla recept jablečná povidla bez míchání nejlepší jablková povidla jablková povidla bez míchání recept na jablková povidla jablečná povidla v troubě jablkové povidla jablecna povidla s octem povidla jablková jablkový povidla jablečná povidla bez cukru jabková povidla jablka povidla recept na. Od svých odběratelek a klientek jsem dostala jasný úkol :-). Najít a otestovat snadný recept na švestková povidla , která se dělají v troubě bez míchání a jsou ideálně bez cukru. Jelikož jsem byla sama zvědavá, jestli takový recept najdu, pustila jsem se do hledání.


Suroviny: Asi kg zralých švestek, slivovice, rum. Příprava: Švestky vypeckujeme, dáme do hlubšího plechu a vložíme do trouby vyhřáté na 1stupňů. Přibližně po hodině pečení je promícháme, pak ještě za půl hodiny. Domácí povidla bez přidaného cukru S podzimem dozrávají švestky, a proto je ten pravý čas připravit si skvělá domácí povidla.


Pokud jako já máte raději suroviny přirozeně sladké, tento recept vám bude zcela vyhovovat :).

S přípravou povidel je dobré začít v pozdní odpoledne až navečer a naladit se na noc krásně provoněnou švestkami a kořením. Trochu nám to připomene blížící se Vánoce, při kterých již brzy budete moci povidla využít. A to do koláčů, buchet, cukroví, nebo jen jako zdravé mlsání bez řepného cukru.


Jablečná povidla bez cukru recepty, které budete milovat. Jak na švestková povidla bez cukru. Zapneme troubu na 180°C.


Vložíme je do hrnce, posolíme a dáme bez vody pod pokličku podusit do trouby nebo na sporák. Jakmile pustí šťávu, rozmixujeme je a vrátíme už bez pokličky do trouby. Pečeme je pak podle potřeby 3-hodin, dokud nezhoustnou. Recept , podle kterého se vám Povidla z trouby, bez cukru a bez práce zaručeně povede, najdete na Labužník.


Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Díky tomu mají potom vyšší obsah cukru. Vybírejte ty měkčí a ideálně je před tím, než koupíte, ochutnejte. Tradiční český recept na povidla. Podle tradice se povidla vařila včetně pecek ve velkých měděných hrncích na ohni.


Pecky se potom odstranily pomocí síta. Občas se povidla vařila dokonce ze sušeného ovoce. Tématické fráze: jak uvařit švestková povidla švestková povidla bez cukru povidla z blum domácí švestková povidla pravá švestková povidla svestkova povidla delana v troube rychlá švestková povidla švestková povidla recept zavařování povidel povídla švestková švestková povidla blumy povidla klasická švestková. A je pravda, že hrušková povidla se dělají nejhůř - z velké hromady hrušek jsou sklenky, ale zase u nás chutnají nejvíc. Jak vyrobit marmeládu bez cukru.


Vyjmeme pecky a dužinu i se slupkou nakrájíme na velké kousky do hrnce, přidáme špetku soli a přiklopíme. Ovoce omyjeme a necháme odkapat. Když ovoce začne pouštět vodu, odklopíme a necháme za občasného míchání co nejvíce vyvařit vodu. Všechny recepty jsou bez cukru a bílé mouky - sugar free.


I přesto jsou sladké a chutné. Bílý cukr nepotřebujete, zkuste to s našimi recepty bez cukru. Recepty jsou vhodné při cukrovce, redukční dietě a pro všechny, kteří si chtějí zdravě zamlsat a nepřibrat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения