pátek 6. dubna 2018

Kreativita dubeč podzim 2016

Prahy – Dubeč uskuteční jarní prodejní Výstava kreativity. Možná i vy teď řešíte situaci, že je venku celkem teplo, takže dát dítěti zimní čepici je hloupost, ale přeci jen, ještě trošku studeně fouká…. Pozvánka na stánek Davony na výstavě Kreativita Dubeč 11. Opět jsme vás pozvali k návštěvě našeho stánku v prvním patře ve špejcharu v Praze - Dubči. I letos na podzim se sejdou tvořivé duše v. Možná si říkáte, že to je až moc velké plánování, ale bohužel je to nutné.


Další ročník kreativní výstavy je za námi! Děkujeme všem zákaznicím i zákazníkům, přítelkyním, kamarádům i známým, kteří přišli nakoupit něco tvořivého z naší papírové nabídky. Veletrh nejen pro tvořivé. Event in Prague, Czech Republic by brydova.


Každý týden přidáváme spoustu nových položek, tak se přihlaste k zasílání novinek, aby Vám nic neuniklo (na stránce úplně dole). Materiály, pomůcky a nápady pro Vaši tvorbu. Workshopy pro děti a dospělé. Dny plné tvoření a Handmade výrobků. Souběžně probíhají Hrnčířské trhy a Vánoční trhy.


Uznávám, že moje zpoždění je tristní, ale lepší pozdě nežli později. Zase tak dlouho to ještě není :-) Jezdím na tuhle výstavu pravidělně, koná se dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim a dá se tam sehnat všechno co člověk potřebuje aby mohl trávit dny doma jako stará panna a kreativně řádit. Tak já jsem si rezervovala byt minulý týden v domě A. Rezervační smlouvu do 30.


Rubášovou a ta říkala, že by se snad mělo začít stavět v létě. Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, jarmarky, výstavy, festivaly, PAPTOYS inspirace se štítky kreativita Dubeč , papírové tvoření, paptoys stánek, stánek Paptoys, výstava a jeho autorem je admin2. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.


Napsal Monika Brýdová Home Art je efektní vodou ředitelná dekorativní lazura s efektními prvky, která díky svému patentovanému složení vytváří jedinečný vhled barvy. Barvu Home Art lze využít a kombinovat v rámci nejrůznějších. A je tu poslední výtvarný kroužek tohoto školního roku.


To chce vždycky nějaké překvapení! Nově to bude tvořivá akce v Českých Budějovicích. Navazují oblíbené a osvědčené výstavy v Soběslavi a Dubči. Na všech těchto výstavách budu mít enkaustiku a samozřejmě novinky v papírovém tvoření.


Uvidíme Slatinu v novém kabátě po proběhlé revitalizaci, která byla ukončena na podzim předchozího roku. VÝSTAVA KREATIVITY V DUBČI. B vystavují své vítězné modely ze soutěže Mladý módní tvůrce na výstavě Kreativita od pátku 30.


Seznam článků na Deník. Praha získá od města milionů na výkup pozemků v Pitkovicích. Hostem Rozhovoru měsíce Milana Tesaře na rádiu ČRo Jazz byla část kapely E Converso, Jan Chalupa a Michal Wróblewski. Na Slatině pořádáme každoročně na jaře akce pro veřejnost v rámci Vítání ptačího zpěvu.


Jejich součástí je procházka po okolí Slatiny s poslechem ptačího zpěvu, pozorováním všudypřítomných opeřenců a následnými ukázkami odchytu a kroužkování. Kreativita má zelenou Je prokázané, že na podzim naše kreativita funguje lépe. Ať už píšete, tvoříte, skládáte, kreslíte, vymýšlíte, je dost možné, že v těchto měsících budete mít více inspirativních podnětů a také času se své tvorbě věnovat.


Podrobný přehled termínů prázdnin včetně podzimních, zimních, vánočních, pololetních, jarních a velikonočních prázdnin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения