středa 4. dubna 2018

Jak dlouho péct pizzu v mikrovlnce

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření. Jakou máte zkušenost s přípravou pizzy v mikrovlnce ? Jak upéct pizzu bez trouby? Pizza připravená v mikrovlnce (odpovědi) Víte recept na pravou pizzu z pizzerie? Recept na pizzu (odpovědí) Proč se medvědímu česneku říká medvědí.


Pečení pizzy - článek na Vaření. Pizza, oblíbený pokrm nejen mladších ročníků, může být nečekanou pastí pro ty, kteří ji dosud viděli jen na letácích, v reklamách a ve filmech, nebo ji pouze konzumovali, aniž by přiložili ruce k dílu při její přípravě. Osobně si to moc nedokážu představit, pokud to není mikrovlnka s grilem. Mikrovlnka jí uvaří, ale pizza potřebuje upéct do křupava. Jak dlouho se peče pizza v této peci?


Pizza je upečená většinou během jedné minuty. Opakuji, během jedné minuty! Je krásné pozorovat profesionály v Itálii, kteří vytahují pizzu jednu za druhou a zákazník má do pěti minut objednávku na stole. Koupím mraženou pizzu a jak dál? Péct zmraženou nebo rozmraženou?


V mikrovlnce nebo v plynové troubě,na kolik stupňů a jak dlouho ? Prosím o pochopení,jsem začátečnice. Klíčem k úspěchu je rukama rozprostřít těsto na co nejtenčí placku a tu potom péct v troubě vyhřáté na maximum – klidně 2a více stupňů. Nebyla to ovšem pizza, tak jak ji známe dnes.


Původně to byla tenká chlebová placka potřená olivovým olejem, česnekem a posypaná solí. Obložit si ji každý může kombinací surovin podle své chuti. Těsto na pizzu si připravte nejlépe den dopředu, má se nechat minimálně hodin odležet v ledničce.


Pokud z něj budete péct opravdu jen pizzu , použijte při rozdělávání droždí perlivou vodu, pizza bude křupavější. Jak již bylo zmíněno, postup pro přípravu pizzy je vždy uveden na obalu produktu. Pokud se rozhodnete pro pečení v troubě, bude třeba počítat s jiným časem, než při přípravě v mikrovlnné troubě. Vždy se proto řiďte uvedeným návodem na obalu konkrétního výrobku. Ty lepší mikrovlnky mají plus navíc a jsou vybaveny elektrickým nebo horkovzdušným ohřevem, díky nimž pečivo získá také barvu a pečení bude ultra rychlé.


Na domácí pečení pizzy se díky své tepelné vodivosti výborně hodí hliníkové plechy. Vzhledem k tomu, že použijete pečicí papír, není se čeho bát. Poohlédněte se po nich v bazarech, na půdě či u babičky v kůlně.


Občas na ně natrefíte i ve specializovaných internetových obchodech. Sám jsem ji tak zkoušel upéct, ale s přípravou v klasické troubě se to nedá srovnat. Jiný názor má Miroslav Hybský z pizzerie Aldo: Pizza se dá v mikrovlnce upéct, ale je to třeba vyzkoušet a dát pozor na zvolený výkon. Dobré je podle něj přikrýt pizzu při ohřevu speciální fólií, aby se příliš nevysušila. Rozehřejte v mikrovlnce lžíce másla.


Nakrájejte máslo na kostičky, aby se rozehřálo a rozpustilo rychleji, a nechte ho zahřívat asi vteřin. Máslo nepotřebuje být horké, postačí, když se rozteče a bude tekuté. Vmíchejte do něj potom šťávu z jednoho velkého citronu. Snad největší chybou, kterou zákazníci při používání mikrovlnky dělají, že nechávají jídlo v mikrovlnce „napospas“ osudu. Zkrátka je nutné pochopit, že i vaření v mikrovlnce vyžaduje vaši pozornost, občasnou kontrolu či promíchání, přenastavení času nebo výkonu.


Jak můžete uškodit pokrmu při ohřevu. Chcete si dát k večeři čerstvě upečenou bramboru, ale nemůžete hodinu čekat, až se upeče v troubě? Dejte ji do mikrovlnky! Předkládáme vám návo jak si připravit pečenou bramboru za méně než minu. Tématické fráze: domácí pica pica recept recept pica recept na picu pizza mnam na kolik stupnu se peče pizza pica na plech recepty pica na kolik stupnů péct pizzu jak se dělá pica na kolik péct pizzu na kolik se pece pizza pica recepty pečeme picu recepty na picu vareni pica jak se peče pica pizza v troubě italská pica na kolik.


Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne - recept: Rohlíky do sekané nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme mléko vsáknout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения