čtvrtek 5. dubna 2018

Dřevěná krabice s víkem

Krabice s víkem na zapínání, z jehličnatého dřeva,. Výborná na decoupage, či ubrouskovou techniku. Vezměte si na pomoc správně velké koše, boxy, zásuvky či krabice a za chvíli máte hotovo. Veškeré objednávky stále s láskou expedujeme a doručujeme k vašim dveřím. Hledáte-li inspiraci na nový vzhled interiéru, pak nepohrdněte hravými vzory rybek.


Vykouzlí hravou a pozitivně laděnou atmosféru a bez tohoto kousku to prostě nepůjde. Vsaďte na originálnost, kterou umí jen Versa. Plastová krabice s víkem Bi Box XS Víka přepravek jsou vybavena zaklapávacími pojistkami, které udržují přepravku zavřenou.


Přes kratší průhledné stěny budete mít obsah krabice přehledný. Třeba když do nich třídíte oblečení na to, co si necháte a co dáte pryč. Barevné a průhledné stěny umožní přehledné uspořádání v boxech.


Dřevěná krabice s víkem

Nebo když otevíráte lepenkové krabice s vánočními ozdobami. Prohlédněte si naši nabídku plastových, dřevěných a dalších úložných krabic a najděte si mezi nimi své dokonalé štěstí. Rádi pro Vás na zakázku a dle Vašich požadavků vyrobíme dřevěné krabičky, dřevěné boxy, přepravní dřevěné krabice , nebo i jiné drobné dřevěné výrobky. Má víko s tištěným motivem.


Skladovací boxy koupit o objednat u OBI. Dřevěné krabičky - HABAčeK s. Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu. Nádherná krabička ze dřeva s ručně malovanými dekory je určena všechny cennosti a další drobnosti. Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. Ručně malovaná, dřevěná krabice s dekorem koček je určena pro nejrůznější použití.


Dřevěná krabice s víkem

Kartony jsou vybaveny po stranách zpevněným dnem a víkem. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Obalové materiály pro výrobu, obchod a gastronomii.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zdobená metodou decoupage a pečlivě přelakovaná (včetně krajky), takže můžete otírat vlhkým hadrem. Může sloužit pro novomanžele na blahopřání, penízky, nějaké překvapení, dár.


Pokud hledáte dárkové balení na čaj, prezentér domů nebo do restaurace, máme pro vás dřevěnou krabici, která je k dispozici v přírodní barvě. Zavírací krabička s víkem s motivy slonů na panty je úhledného obdélníkového tvaru. Velmi módní a designový doplněk do Vašeho bytu. Krabic se skladá z jedné krabice s víkem a uchy z boku.


DEKORAČNÍ KRABICE S VÍKEM. Krabička na čaj nebo na korálky, s dvířky z. Pevná dřevěná krabice s různě velkými přihrádkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения