úterý 3. dubna 2018

Pokladní systém zdarma

Pokladní systém zdarma

Kasareal je pokladní systém , který jednoduše spustíte ve vašem prohlížeči. Na vašem počítači, tabletu nebo mobilu. Jeho obsluhu zvládne každý. Zbaví vás starostí s EET a navíc nabídne možnost propojení s e-shopem.


Pokladní systém zdarma

Stažená verze aplikace Dotykačka je plně funkční a zdarma po dobu dní. Vyzkoušejte si tedy na měsíc kvalitní pokladní systém pro obchod zdarma , pokladní systém pro restaurace zdarma nebo pro jakoukoli provozovnu nebo službu, kterou poskytujete. Za rychlým a pohodlným odbavením zákazníků v řadě restaurací, barů a obchodů naleznete náš pokladní systém AWIS. Ovládání a hladký provoz usnadňuje dokonalá kompatibilita se systémem Windows a zaměření na tři segmenty – gastronomické provozy, obchodní sítě a obchody. Zabudovanou thermální 80mm tiskárnu (žádné tonery ani catridge).


Prodej Kasa - prodej na pokladně s ovládáním pokladní zásuvky, zákaznického displeje, podporou a tiskem čárových kódů. Aplikace umožňuje tisk prodejek v několika formátech včetně pokladních tiskáren. Zboží je odebíráno ze skladů a pohyby se promítají v uzávěrkách skladů a pokladny.


Uzávěrky za období nebo za. Dotykačka nabízí pokladní systémy, které jsou připraveny vám pomoci v malém a středně velkém podnikání. EET pokladní systémy Dotykačka. V současnosti je na trhu nejžádanější pokladní systém , který je jednoduchý a rychlý z hlediska obsluhy, spolehlivý, má intuitivní správu produktů, kategorií a snadnou práci s účty a pokladnou. Naše pokladna PoReS je nabízena zákazníkům zdarma jako Open Source software.


Nemusíte řešit žádné poplatky, paušály, omezení v počtu prodejních položek, nebo v počtu uživatelů. Nabízíme Vám vše co pro své podnikání potřebujete a bez poplatků. Stačí si zdarma stáhnout instalační balíček, nechat se vést. Pokladní systém online pro všechny.


Začít s pokladnou nebylo nikdy jednodušší. Funguje ve Vašem prohlížeči odkudkoliv a bezpečně. Obsahuje celkem tři pokladny: pro restaurace, obchody a pro správu osobního rozpočtu. Portál AWIS nabízí kromě pravidelného zálohování i přehled tržeb a skladu, dostupný přímo přes jakýkoliv prohlížet bez nutnosti žádné instalce pokladního systému. Univerzální a bezpečné.


Lze spustit na jakémkoli zařízení! Chcete si pokladní systém nejdříve otestovat? Po vyplnění jednoduché registrace získáte plnohodnotný pokladní systém zdarma k testování a to bez jakéhokoliv závazku.


Po této době se můžete rozhodnout, zda si budete chtít náš pokladní systém pronajmout, nebo přejít na bezplatnou licenci FREE. IP kamerou (nahrávání pouze při otevření pokladního šuplíku). BORESO - pokladní systém založený na zkušenostech.


EET Plus je pokladní systém do mobilu zdarma. Evidujte EET na jednoduché kalkulačce. Elektronická evidence tržeb. A nebudete dokonce ani potřebovat tiskárnu. Obsahuje všechny funkce nutné ke splnění zákonné povinnosti EET a ještě pak pár užitečných funkcí navíc.


Pokladní systém zdarma

Důraz je kladen na jednoduchost používání. Nebudete potřebovat ani tiskárnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения