středa 18. dubna 2018

Docházkový systém otisk prstu

Docházkový systém otisk prstu

Lze nahrávat příchody, odchody a dále kódů absencí (dovolená, sl.cesta, lékař, přestávka, OČR) a jeden typ úkonu úkolové mzdy. Terminál umožňuje kombinaci dvou bezpečnostních prvků při autentizaci osob. Ideální docházková evidence pro kanceláře, továrny, hotely, banky.


Docházkový systém otisk prstu

Docházkový systém na otisk prstu. Bez nutnosti speciálního softwaru, data se automaticky ukládájí do přístroje. Přenos dat se snadno provede pomocí USB konektoru do PC nebo přenosného USB disku. Stále častěji zaměstnavatelé přecházejí na elektronickou docházku, která využívá otisky prstů zaměstnanců.


Tyto „chytré“ produkty pro firmy nabízí spolehlivou kontrolu, kterou není jednoduché obejít. Není divu, že docházkové. Zaměstnanci nemusí nosit žádná ID média a nehrozí, že čip. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nabízíme nejnovější a nejmodernější online řešení pro monitorování docházky Vašich zaměstnanců v České a Slovenské Republice.


FINGERA je přístupový a docházkový systém nové generace (na bázi otisků prstů, rozpoznávání tváře nebo RFID bezkontaktních karet a mobilní aplikace), který je určen zejména pro malé a střední podniky. Fingera dodává společnost Innovatrics, s. Biometrický docházkový systém Aktion eviduje pracovní dobu zaměstnanců pomocí otisku prstu nebo karty. Přenese se kompletní seznam pracovníků, již načipovaná data příchodů, odchodů, absencí, průchodů atd. Přístupové klávesnice Chcete pořídit docházkový systém levně? U nás najdete docházkové systémy za akční cenu již od 6Kč.


Ve firmách se používají bezpečnostní přístupové systémy se čtečkou bezkontaktních karet nebo docházkové systémy se čtečkou otisků prstů. Systém obsahuje také modul pro evidenci provozu služebních aut, modul pro evidenci tištěné dokumentace firmy a modul podnikového stravování. Hledáme do firmy docházkový systém a zaujala nás možnost identifikace otiskem prstu.


Tato metoda by měla zajistit, že zaměstnanec bude vždy fyzicky u přístroje v době identifikace. U čipu hrozí ztráta (prst má každý pořád u sebe :-)) nebo záměna (není zaručeno kdo u přístroje opravdu stojí). Otisk prstu by zajistil.


Jako důvod ÚOOÚ uvedl následující: Z pohledu nové právní regulace i rychlého vývoje technologií je totiž nutno systémy s biometrickými údaji považovat za systémy s citlivými údaji, které vyžadují zvláštní, resp. Kompletní otisk prstu i šablonu otisku prstu tak ÚOOÚ aktuálně. Je to však systém velmi univerzální. Jeho rozsáhlé možnosti jsou zřejmé z tohoto schematu: Větší rozměr schema.


Docházkový systém otisk prstu

Na takovou docházku si zvyknete brzy. Začněte tak, že propojíte docházkový systém Alveno se čtečkou na čip nebo otisk prstu. Kromě snímače otisků prstů jsou naše terminály vybavené také dvojicí kamer s IR přísvitem pro rozpoznání tváře.


Unikátní řešení virtuálních terminálů řeší problém homeoffice, malých firemních poboček. Instalace zavěšením na dva vruty. Data lze přenést pomocí USB kabelu.


Docházkový systém otisk prstu

Odolný, spolehlivý a rychlý optický snímač otisku prstu. To je speciální aplikace s terminálem, který má čtečku otisků prstů. K tomu výrobce dodává i docházkový software. Demoverzi tohoto docházkového softwaru vám můžeme zaslat na vyžádání. Software se dá použít pouze pro daný terminál.


Dodávaný systém je tvořen elektronickým zámkem (v tomto případě kombinace elektrických otevíračů a nebo dveřní přídržné magnety), a čtečkami na otisk prstu. Myslíte si, že docházkové systémy TimeBOX nejsou pro Vás vhodné? Podívejte se na docházkové hodiny QR-39 které sčítají docházku na kartě.


Třeba budou tyto hodiny pro Vás vhodnější než elektronický docházkový systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения