úterý 3. dubna 2018

Nerezové háčky do udírny

Nerezové háčky do udírny. Pokud hledáte vhodný háček pro rybu nebo maso, jste zde správně. Nabízíme nejširší výběr háčků na ryby.


Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o různých průměrech ( - mm) - číslo před lomítkem v názvu háčku. POZOR: Dobírky je možné platit kurýrovi pouze bezhotovostně! Vyrábíme různé typy (uzenářský háček, S háčky , trojháček) a velikosti.


Vyrobeno z kruhové nerezové ocele o různých průměrech (- mm) - číslo před lomítkem v názvu výrobku. V sortimentu našich doplňků pro uzení naleznete kvalitní nerezové háčky do udírny vyrobené z oceli. Velikost háčku vybírejte vždy podle toho, jak velké kusy masa na ně budete věšet. Masivní nerezový háček do udírny se dvěma rovnoběžnými hroty se hodí pro těžší kusy masa a ryb. Kvalitní bukové udící piliny, nerezové háčky do udírny , udící láky, rošty a další výbava pro domácí uzení v udírnách KAISER.


HÁČKY DO UDÍRNY - nerezové háčky různých tvarů a velikostí do Vaší udírny. PROŠÍVACÍ JEHLY - nerezové jehly různých velikostí k prošití masa a navlečení provázku na zavěšení. Tvorba e-shopů WebCzech. Bylinkové směsi a láky na uzení. Aby bylo zpracování a prodej masa zábavou.


Maso i ryby můžete buď zavěsit na nerezové tyčky a nebo rozložit na rošty, které jsou v základním vybavení všech nerezových udíren. Dobře vyudíte i klobásy, salámy, sýry a doporučujeme vyzkoušet i ořechy. Pro vyznavače tradičního uzení studeným kouřem doporučujeme přikoupit i generátor studeného kouře do udírny. Budete udit maso a potřebujete vybavení do udírny ? Vyrobíme pro vás háčky na uzení, hole do udírny , prošívací jehly na maso:. Tyhle fortelný udírny u nás v Křižanově sami stavíme šroubek po šroubku.


Nerezové háčky do udírny

Využijte dopravy zdarma a vychutnejte si nejlepší klobásky i maso z nové udírny. Společnost Herold řeznické potřeby s. Nepostradatelné háčky a háky do Vaší udírny nebo k přemisťování masa ve větším množství. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Háčky do udírny , Udírny.


Háček na zavěšení masa v udírně. Je přetočený o stupňů, což umožňuje zavěsit více kusů masa na udírenskou hůl. K zavěšení na trubku o průměru max.


Vyberte si ten správný teploměr do udírny , aby byl výsledek vašeho uzení vždy stoprocentní. U nás pořídíte různé druhy teploměrů do udírny za rozumné. Milujeme uzení a uzený taky pochopitelně.


A tyhle fortelný mašiny tady u nás v Křižanově vyrábíme. Není to žádnej aušus, ale poctivá ruční práce. Vyberte si manipulační háky na přitahování masa nebo háčky na pohodlné zavěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения