čtvrtek 5. dubna 2018

Automycka praha 4

Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Automyčka Collection poskytuje detailní ruční mytí a čištění interéru. Bezkontaktní mytí a čištění interiéru již do hodiny, tepování sedadel, čištění a impregnace kůže, renovace laku.


Nabízíme profesionální ruční mytí osobních automobilů a službu odvozu vozu k vyčištění do km. Při využití programů , získáte BOD do sbírací karty. Ruční mytí a čištění automobilů s autokosmetikou Sonax. NC Eden, BB Centrum Brumlovka, OC Stromovka, Centrum Vinice. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto.


Certifikace kvality ISO. Součástí automyčky je oprava autoskel a autopůjčovna. Skleněný vosk – Jeden z nejlepších ochraných vosků určený výhradně pro nové vozy nebo pro vozy po celkové renovaci laku. Doba ochrany je měsíců.


Skleněný vosk je odolný i vůči lehkému mechanickému poškození kdy škrábanec zůstává ve vrstvě vosku. Našim klientům nabízíme širokou škálu mycích programů. Jednotlivé ceny v rubrice ceník. Za bezkonkurenční ceny nabízíme širokou škálu mycích a konzervačních programů pro Váš automobil, používáme výhradně kvalitní švýcarské prostředky od společnosti RIWAX.


Tyto prostředky využívají nanotechnologií pro prodloužení intervalu opakování ošetření a jsou šetrné k životnímu prostředí. Naše autoškola je vedená jako služba klientům s maximálním zaměřením na kvalitu výuky a výcviku na území hlavního města Prahy, zejména na území Prahy (zejména a především jde o destinace Chodov, Jižní Město, Háje, Opatov, Roztyly, Spořilov, Kařerov a Budějovická). MOL je integrovaná ropná a plynárenská skupina, se zájmy v průzkumu, produkce, rafinace a petrochemie. Autokosmetika, která chrání proti kyselým dešťům, hmyzu, dehtu, silničnímu prachu, ptačímu trusu a dalším denním nástrahám. Než si nakoupíte, váš vůz vám šetrně a ekologicky, zvenku i zevnitř umyjeme a ošetříme.


The administrative district (správní obvod) of the same name consists of municipal districts Prague and Kunratice. Prague is located just south of Prague and is the biggest municipality in Prague. Děláme garanční prohlídky a taky opravujeme převodovky. Zavolejte si a zeptajte se.


Jsme Váš spolehlivý autoservis. Při čekání na umytí lze využít připojení k WIFI zdarma! Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MIROS, spol. Kukkatoimitukset koko maahan Kotimaiselta välittäjältä! Hodnocení uživatelů 4. This feature is not available right now.


Please try again later. Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul. Praha - Novodvorská Plaza. V Praze jsme nalezli lékáren.


Udružujeme aktualizovanou databázi lékáren v Praze včetně otevíracích dob a dalších zajímavých informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения