pondělí 23. dubna 2018

Gramofonové desky aukro

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Prodám LP desky z pozůstalosti.


Desky i obaly vykazují běžné opotřebení odpovídající délce používání, několik desek je bez obalu. Jedná se o všeho chuť ks Československé i zahraniční tvorby - let, např. Korn,Elán,Neckář, Madona, Puhdys atd. Konečná cena za všech desek. Osobní převzetí Praha, Ústecký kraj, nebo mohu polsat na dobírku.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Inspirujte se na aukroblogu! Bydlíme, zahradničíme, testujeme, drbeme, doporučujeme!


Gramofonové LP desky jsou v dnešní době oblíbené hudební nosiče. Hudba na vinylu nestárne. Zdravím, chtěl bych nabídnout tyto gramofonové desky. Většinou supraphon, 50.


Jsou tam i kusy z gramofonového klubu - neprodejné prémie. Velikost desek je různá, jsou tam i ty hodně staré těžké desky o větší. Drazí zákazníci, i přesto, že je v těchto dnech naše prodejna v Brně na Josefské uzavřena, ujišťujeme Vás, že náš e-shop je plně funkční.


Děláme vše pro to, aby jste Vaše objednávky dostali co nejdříve a mohli si i nadále užívat Vaši oblíbenou muziku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Bazar gramofonový desek a DJ´s vinylů, Inzertní portál o všem co týka gramofonu a DJ´s. Váš košík ZKONTROLUJTE PROSÍM SPRÁVNĚ VYPLNĚNÝ EMAIL, JINAK VÁM NEBUDEME SCHOPNI DORUČIT. LP desky (dlouhohrající desky ), pravděpodobně myslíte vinylové desky.


Mají užší drážku a došlo by k jejich výraznému opotřebení – obroušení – zničení. Více k tématu jakou přenosku na jaké desky v článku: Odkaz na článek o gramofonech a přenoskách na různé gramofonové desky. Velký měřák ohmmetr v kufru. Ozvučnice dvoupásmové hnědé.


Canton Pullman basy a středy. Dvorský – tři starožitné gramofonové šelakové desky Ultraphon ze 30. Dvorský byl skvělý prvorepublikový zpěvák, skladatel, herec a kapelník nejen svéh. Pro další informace vyplnit formulář vespodu. Vybírejte z 2inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Nabízím gramofonovou desku - viz. Možnost osobního předání v Kroměříži nebo Olomouci.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tak bude hrot jehly správně veden oběma stopami drážky a přenášet správně stereofonní zvukový záznam. Při čelním pohledu na drážku desky by měla jehla přenosky (respektive hrot) tvořit kolmici gramofonové desky.


Hodnota boční síly se nastavuje dle hodnoty svislého přítlaku na přenosku. Fakticky je ovšem působení. Informace o ochraně osobních údajů. Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko Odeslat Odeslat. Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do pracovních dnů.


Při výkupu odvezeme klidně i LP gramofonové desky , vinylové desky o které zájem nemáme (takže Vás zbavíme všech LP gramofonové desky , vinylové desky ). Dříve jsme si vybrali jen LP gramofonové desky , vinylové desky ze 10 dnes je tomu jinak. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения