pátek 31. ledna 2020

Videochůvička bazar

Bezdrátová videochůvička , používaná, plně funkční. Pokud je sledovaná místnost klidná, vaše dítě spí klidně, zapne se spořič obrazovky. Sešly se nám doma dvě, tak jednu prodáváme. Má noční vidění, dosah až 300m, lze mluvit na dítě na dálku (obousměrná komunikace), přehrává ukolébavky, zobrazuje datum a čas, lze nastavit alarm, ukazuje teplotu. Děti - Videochuvicka bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Nová videochůvička.


Její výhodou je vybavení režimem VOX a Eco módem. Nastavovat lze citlivost mikrofonu i hlasitost. Slabinou je naopak malý displej, chybějící noční lampička a zejména nutnost připojení kamery do sítě. Super ceny a dodání do hodin.


Jednoduchá instalace a sledování přes mobilní aplikaci v mobilním telefonu, nutný android nebo ios. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Rodičovská jednotka – ona “vysílačka”, kterou máte u sebe a pomocí které miminko posloucháte.


Tato jednotka může mít různé užitečné funkce, jako přenos obrazu (video chůvičky) nebo signalizace pláče dítěte blikáním kontrolky. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dětská videochůvička , nová, záruka.


Pláč zaslechnutý z chůvičky je jedním z impulsů pro okamžitý start maminky za dítětem. Přitom by k jeho uklidnění často stačilo jen, aby uslyšelo mámin hlas. Videochůvička , 2m, Oboustranný přenos, S nočním světlem, Funkce VOX. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Chůvičky bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Dětské chůvičky máme rozdělené na klasické (audio), které přenášejí pouze zvuk, a video chůvičky, které zajistí přenos zvuku i videa. Přečtěte si náš článek Jak vybrat dětskou chůvičku? Pro užší výběr můžete využít filtrů podle ceny, podle výrobce, či podle stáří položky v katalogu.


Chůvička s kamerou (také baby monitor s kamerou, video monitor, videochůvička ) umožňuje na rozdíl od běžných chůvičky kromě hlasového odposlechu dítěte i jeho vizuální sledování. Jedná se o relativní novinku, na trhu je řada různých typů a vybrat ten pravý není jednoduché. S chůvičkami jsme byli velice spokojeni. Prodám velmi kvalitní videochůvičku v záruce. Díky této chůvičce budete neustále s dítětem a dítě bude neustále s vámi.


Už se nemusíte strachovat, zda je dětátko za zavřenými dveřmi nebo v kočárku. Digitální dětská chůvička Baby Mix vám poskytne pohodlí a klid během spánku nebo hraní si vašeho dítěte. Pláč nebo zvuky vašeho dítěte vycházející z pokojíčku nyní uslyšíte v celém domě. Babymoov video monitor Touch Screen Digitální obousměrná videochůvička s dotykovou obrazovkou, která usnadní ovládání. Má barevný, dotykový 5“ displej s rozlišením TFT,.


E-shop kočárky a příslušenstvím. Kočárky, které splní veškeré Vaše představy. Principy ochrany soukromí na Rozbaleno.


Osušky, žínky pro kojence a batolata, Ostatní potřeby pro koupání a hygienu nebo Vaničky, nočníky, lehátka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения