čtvrtek 16. ledna 2020

Výsuvný věšák na ramínka

Detailní popis produktu. Výsuvný věšák vyrobený z kvalitní nerezové oceli doplněný o komponenty z tvrzeného plastu. Věšák je určen pro vysouvání z šatní skříně, pro lepší přístup k oděvům pověšeným na ramínku. Kvalitní výsuvný věšák vyrobený z oceli a plastu, je určený pro ramínka.


Montáž do vrchní desky korpusu pomocí vrutů.

Pokud si chcete uchovat šaty nepomačkané, a pokud je chcete mít uklizené a zároveň po ruce, pak jsou nejsnazším a nejrychlejším řešením háčky a ramínka. Mámě širokou nabídku ramínek na šaty, na něž můžete zavěsit všechno od košile na léto po puntíkovanou sukni. Na výběr máte ze 1druhů! Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI. Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny?


Může být i pojízdný nebo teleskopický. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Věšák na kalhoty má dvojitá ramena, a tak na každé z nich můžete zavěsit několik kalhot. Mobilní věšák na ramínka Sergio je tvořen konstrukcí hliníkových ocelových trubek na oblečení či na ramínka doplněn o plastové prvky šedé barvy. Po stranách má vysouvací háčky, nádobku na odložení drobností.


Pokud je vnitřní vzdálenost skříně od zavřených dveří po záda minimálně 5mm a více, lze použít šatní tyče, takto vzniká pro ramínka na šaty vyhovující prostor. Pokud je ovšem vzdálenost menší, je nutné použít výsuvné věšáky aby ramínka byly otočeny o 90°oproti zavěšení na tyčích (obr. 47). Nadstandartní servis a široká a přehledná nabídka zboží. Navíc věšákové lišty, věšáky, ramínka za trvale nejnižší ceny.


Drátěné koše, prádelní koše, výsuvné police, police na boty, držáky vázanek, lifty a další výrobky ze skupiny šatní skříně jsou určeny k tomu, aby maximálně zjednodušily a zpřehlednily ukládání a následné hledání oděvů v šatních skříních. Své oblečení a doplňky jednoduše zkrotíte pomocí našich věšáků a šatních stojanů. Díky nim si oblečení snadno utřídíte a uvolníte si doma spoustu místa. Věšáky a šatní stojany nabízíme v různých stylech, abyste si našli ten, který bude vyhovovat vašemu vkusu.


Věšáky na zeď jsou ideální v případě, že potřebujete v chodbě nebo předsíni ušetřit každý centimetr. Závěsné věšáky můžete namontovat také přímo na dveře nebo jako háčky třeba do kuchyně a dalších pokojů. Otočný věšák je jako dělaný na zavěšení do prostoru na strop. Praktický výsuvný věšák určený pro vysouvání z šatní skříně pro lepší přístup k.

Ušetříte místo a čas, který Vám běžně zabere hledání oblečení. Už žádné zmuchlané oblečení! S organizérem můžete na ramínka zavěsit spoustu. Pro Vaši jednodušší práci.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Rozměr (šířka x hloubka x výška):94–160×44×94–1cmDodáváno v demontu, záruka měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения