čtvrtek 16. ledna 2020

Těsnící tmel proti vodě

Aquafix těsnící tmel na opravy a trvalé opravy proti vodě. Odolnost proti vodě : vynikající. Klempířské těsnící tmely silikonové, bitumenové, pružné lepící a chemické kotvy.


Vhodný zejména při netěsnosti střech, okapů, svodů, kolemm komínů, oken a větracích prvků. NAVOM, hydroizolace, sanace objektů, natery proti.

Bobtná ve styku s vodou a snadno se aplikuje. Ve vodě je nerozpustný a celkově odolný. Tmel na opravy a trvalé utěsnění proti pronikání vody při netěsnostech střešních krytin, okapů, svodů, kolem komínů, oken, větracích prvků apod.


TĚSNIČ TMEL je ekologický materiál přírodního původu speciálně upravený a dodávaný ve formě tmelu. Hlavní oblast použití spočívá ve využití jeho schopnosti mimořádně zvětšovat svůj objem ve styku s vodou – bobtnat a vytvářet při tom vysoce plastickou a vaznou hmotu, která má skvělé hydroizolační vlastnosti. UV záření, vodě i ostatním povětrnostním vlivům.


Dále nacházejí uplatnění jako těsnící vrstva na soudržných vápenocementových.

Stačí ji vybalit z ochranné folie a použít. V naší nabídce najdete také epoxidový dvousložkový tmel , který je určen pro trvalé opravy prasklin, průsaků a otvorů. Tento tmel je určen pro opravu materiálů z kovů, keramiky. Bitumenový tmel ideální pro těsnění a opravy na střechách.


SikaSwell, 6ml vodou bobtnající těsnící tmel. Vhodný pro těsnění spojů nebo opravy trhlin asfaltových střešních krytin, tmelení spojů mezi odvodňovacími a střešními prvky. Kompaktní těsnění neboli těsnící průchodky zdí slouží k bezpečnému a trvalému utěsnění přívodu inženýrských sítí do objektu.


Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj o požadavcích na výstavbu č. Všechny prostupy vedení technického. Může být aplikován i pod vodou. Umožňuje havarijní opravy za deště. Tmel je maximálně odolný vůči povětrnostním vlivům a UV, rychle vytrvrzující vzdušnou vlhkostí, trvale pružný, pevný, odolný mořské vodě , chemikáliím. Zákazníci oceňují, že jej lze použít i za vlhka nebo později natírat zvolenou barvou.


Rozebiratelné spojení, je určen pro rozvody studené a horké vody, plynná paliva 1. Těsnící tmel je určen pro těsnění kovových závitových spojů do velikosti DN50. Velmi dobrá odolnost vůči vysokým teplotám, oleji, vodě , slunečnímu záření aj.

Flexibilní těsnící malta s cementovým pojivem zušlechtěná umělými hmotami. Ochrana betonových konstrukcí před mrazem a rozmrazovacími solemi, utěsnění proti podzemní a vzlínající vodě , těsnění nádrží, bazénů. Hydroizolační hmoty zahrnují několik druhů materiálů. Jsou to materiály primárně určené jako membránové hydroizolace (polymercementové stěrky a MS polymery), které mají sekundárně pozitivní vlastnosti (bariéra proti radonu, metanu atd.).


Součástí systému jsou i pomocné profily, zahrnující opatření proti vzniku trhlin a doplňující profily pro provádění. FLEGSILKAT je na vzduchu tvrdnoucí jednokomponentní těsnící hmota na silikonové bázi, tvořící acetátovou síť. Těsnící stěrky a membrány slouží k plošnému utěsnění konstrukce především proti vodě. Vhodný typ, technologie, ale například i tloušťka vrstvy je závislá zejména na působení a tlaku vody, kterému má těsnící stěrka, nebo membrána odolat.


Tmel je lehce brousitelný, přelakovatelný a použitelný na kov, plasty i dřevo. Unikátní těsnící pásky illbruck Pokud nechcete pro vyplnění spár použít klasický tmel či pěnu, jsou pro Vás expanzní pásky ideální. Expanzní pásky jsou vyrobené z polyuretanové pěny stlačené do tenkého pásku, který se po aplikaci samovolně roztáhne (expanduje) a vyplní prostor spáry. Jednosložkový těsnící spárovací tmel , na bázi hybridu. Hybridní tmel poskytuje až hodinovou ochranu proti požáru v lineárních spárách, kde nabízí dilatační schopnost.


Tento hybridní tmel může být také použit v horizontálních spárách a mezi stěnou a podlahou nebo stropem, kde vytvoří bezpečné utěsnění. Síla pod povrchem - primární ohruhy - tepelná čerpadla, vrtání studen a kompaktní těsnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения