čtvrtek 30. ledna 2020

Poštovní krabice

Poštovní krabice

Praktické poštovní krabice mají výhodu ve své snadné manipulaci a skladnosti. Dodávají se totiž v rozloženém stavu. Velice jednoduše a bez pomoci lepidla je složíte v praktickou poštovní krabici.


Poštovní krabice

V naší široké nabídce naleznete poštovní krabice nejrůznějších rozměrů. Prohlédnout si můžete i naše krabice a boxy. Kartonové poštovní krabice. To, do jakého balení své produkty zabalíte, je skutečně velmi důležité.


Vytvořte si krabice s vlastním logem a odlište se od konkurence. Oproti běžným poštovním obálkám poskytnou zasílaným předmětům více prostoru a větší ochranu proti poškození, avšak díky tomu, že jejich rozměry odpovídají tarifům doporučeného psaní nebudete muset připlácet za poštovné. Potřebujete prostornější krabice ? Rozměry do výšky mm odpovídají tarifu doporučeného psaní (RR) a umožní vám posílat zásilky, aniž byste museli připlácet za balíček. Všechny naše poštovní kartony vyhovují podmínkám zasílání v poštovní přepravě.


Ve vnitrostáním styku jsou stanoveny min. Součet délky, šířky a výšky zásilky nesmí být vyšší než 3cm. Poštovní krabice , 3x 2x 1mm. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží.


Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Jedná se o výseky z kartonu, na poštovní zásilky jsou většinou naprosto dostatečné. Více informací Skladem ext. Vnitřní rozměry 1x 1x 1mm, barva bílá, zavírání s chlopní.


Poštovní krabice

Dodáváno v rozloženém stavu, sestavení je snadné a rychlé. Doprava zdarma při nákupu. E-shop - obálky, krabice , poukázky, papírnictví, zboží pro rodinu a volný časE-shop České pošty zejména s obalovým materiálem, obálkami a pohlednicemi. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly.


Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny. Nenašli jste vhodný rozměr krabice ? Krabice z vlnité lepenky s doručením do hodin. Vyrobíme Vám novou… Čtěte více. FairBox je první poštovní krabice na světě, která umožňuje optickou kontrolu zboží ještě předtím, než zákazník zaplatí dobírku a nebo u kurýra podepíše protokol o převzetí. Zákazník tak má jedinečný pocit zákaznické péče, skvělý pocit hned při rozbalení a radost z každého doručeného zboží ve FairBoxu.


Poštovní krabice

Zásilce dají tvar a pevný obal, který obsah uvnitř ochrání před poškozením. Vyrábějí se z 3-vrstvé vlnité lepenky a jsou poměrně pevné. Tyto zásilky jsou cenově výhodnější než. Zaměřujeme se na jednou použité obaly. Přesto, že jsou krabice jednou použité, jsou plně funkční a 1 využitelné.


V naší nabídce najdete levné krabice a samozřejmě zmiňované nové i použité big bagy i doplňky pro balení. Předměty tak odolají vlhkosti nebo nárazům. V našem e-shopu můžete zakoupit klasické klopové krabice , ale také poštovní krabice , které jsou určeny k zasílání větších zásilek. Firmy jistě ocení archivační krabice vhodné k uchování dokumentů a. Vybírejte klasické kartonové krabice různých velikostí a tvarů. Pro zabalení menších předmětů využijte poštovní krabice.


Větší předměty zasílejte v klopových krabicích z třívrstvé lepenky (označení 3VVL). Jsou pevnější, a proto jsou vhodné i jako úložné krabice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения