středa 22. ledna 2020

Skleněné struhadlo na ovoce

Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce , zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Třítko ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek pro mrňata. Výrobek je vyroben z masivního kvalitního skla. Možná hloupí dotaz,ale mě to opravdu zajíma.


Nikde jsem se to nedočetla.

Není problém koupit skleněné struhadlo ,ale když doma už jedno mám a strouhá dobre a je tam uplně na jemno. Hledáte sklenene struhadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Struhadlo skleněné alternativy - Heureka.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce. Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:.


Veškerý náš skleněný sortiment si navrhujeme sami. Inspirací nám je nejen poptávka trhu, požadavky zákazníka, ale také věci kolem nás – příroda, zvířata, kultura… V kategorii skleněných mís a misek nabízíme od malých servírovacích mističek až po velké mísy na ovoce nebo salát. Na skladování koření jsou určeny skleněné dózy menších velikostí.


Ruční struhadlo na sýr nerezové Extra Gourmet - Carlo Giannini. U takto připraveného pyré nedochází ke ztrátě vitamínů. Skvělým pomocníkem v každé kuchyni na rychlé strouhání či krájení zeleniny je ruční struhadlo.


STX 0struhadlo SENCOR. Třítko na ovoce a zeleninu při přípravě přesnídávek nebo dřeně. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Držák na zeleninu nebo ovoce je k nepoužití.


Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. Zelenina, nebo ovoce na něm nedrží a vypadává, takže si to musíte držet sami. Krmící síťka Canpol Babies.

Vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Eliminuje riziko zadušení dítěte kousky nedůkladně rozkousané potravy. Lehké plastové struhadlo na okurky, případně na jinou zeleninu. Vyrobeno z kvalitního tvrdého a zdravotně nezávadného plastu s ostrou čepelí, aby spolehlivě nastrouhala okurky, ale minimalizovala riziko poranění.


Ruční řezačka slouží k strouhání řepy a mnoho druhů ovoce nebo zeleniny (např.jablek). Skleněné struhadlo x 1cm. Získejte tipy na dárky a výběr atraktivního zboží!


Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem. Vynikající pro snadné a rychlé strouhání a plátkování potravin. Univerzální, se bubnovými struhadly pro přípravu strouhanky, jemné i hrubé strouhání a plát.


Známky používání: ano Detailní stav: běžné známky opotřebení Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky. Kostra lisu na ovoce je vyrobena ze smrkového dřeva, základna pro válec a lisovací zátka je z dřeva bukového. Vanička a válec je z nerezového plechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения