pátek 10. ledna 2020

Restaurační pokladní systém

Náš systém je propojen s oblíbenými dodavateli, jako je Makro nebo Bidfoo ale také s hotelovými, účetními nebo rezervačními systémy. Praxí ověřený pokladní systém Septim pomáhá efektivně řídit gastronomický podnik. Vyvíjíme pokladní systémy, stravovací systémy na míru pro menší a středně velké provozy či obchodní řetězce. Orientace na vývoj vlastního programového řešení určeného pro obchodní provozy a restaurační zařízení záhy určila směr, kterým se firma vydala. Následující schéma zobrazuje jednotlivé dostupné moduly v systému POS Expert pro restaurace.


Restaurační pokladní systém

Kliknutím na odkazy modlů pod obrázkem se přesunete k podrobnějšímu popisu těchto modulů. Napojení na tiskárny objednávek nápojů, jídel a účtů je standardem. Systém je rozšířitelný o mobilní pokladny, magnetické nebo čipové karty a mnoho dalších zařízení jako jsou váhy, čtečky čárových kódů apod. Enjoy - pokladní a restaurační systém , Praha (Prague, Czech Republic). Pokladní a restaurační systém.


Moderní pokladní systém jenž lze upravit na míru pro každého z Vás. Enjoy proto, protože když vás něco baví, tak pak to má teprve smysl. Systém je přehledný, intuitivní a na pár kliknutí obsloužíte celou restauraci.


Systém je vhodný pro restaurace, hotelová zařízení, vinárny, kavárny, bistra, bary, výčepy, hospody, bufety, kantýny a podobně. Software FINTA je pro obchodní řešení, tzn. My Vám nabízíme modulární pokladní a skladový systém DATONA, který připravíme přesně podle Vašich potřeb.


Nabízíme Vám kompletní SW řešení hotelových a restauračních provozů. Celý systém je modulární. Je možno tedy instalovat jen některé z jeho součástí, případně zavádět systém do provozu postupně po jednotlivých subsystémech.


SW je možno provozovat na samostatných počítačích, nicméně jeho aplikace na. Standardní restaurační POS systém dokáže tisknout účtenky, objednávky do kuchyně. Každý týden přibývají další. Dodáváme pokladní (restaurace, obchody, půjčovny) a hotelový software a také široký sortiment pokladního příslušenství. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně.


Systém Vám nejen dodáme, ale zajistíme i jeho naplnění daty a uvedení do provozu. Linka technické podpory je v provozu dní v týdnu. Víte, že zhruba podniků nepřežije druhý rok své existence?


Proto vyvíjíme pokladní systém s majiteli podniků tak, aby jim pomohl se na trhu udržet opravdu dlouho. Jelikož jsme naše pokladny a pokladní systémy přizpůsobili legislativě jiných zemí a to i tam, kde je podobný systém aplikován, předpokládáme, že naše pokladní systémy, registrační pokladny SERD a SC, budeme schopni bezproblémů přizpůsobit Elektronické evidenci tržeb, označované jako EET, která má v Česku omezit. Pokročilý restaurační systém zvládá vše, co je třeba pro chod jakéhokoliv gastro provozu - od vytvoření objednávky přímo u hosta, automatické propsání na jednotlivá pracoviště, vedení účtů, skladové hospodářství až po statistické výkazy a reporty.


Díky vzájemné komunikaci s klienty neustále vylepšujeme naše pokladní aplikace KASAmax, které jsou stále efektivnější a uživatelsky přívětivější. EET, pokladní , restaurační a hotelové systémy, pro malé i velké! Představujeme vám pokladní , restaurační a hotelový systém AZsoft Systém pokrývá jak požadavky menších uživatelů tak zjednoduší a zrychlý obsluhu rozsáhlého provozu o více střediscích a pokladnách.


Přehledný a rychlý restaurační a pokladní systém , který lze jednoduše napojit na Better Hotel. Zvyšte prodeje svého hotelu, ušetřete svůj čas a automatizujte pravidelné procesy v komunika. V provozech s nestabilním internetovým připojením, zařízení funguje naprosto bez problému v offline režimu a jakmile dojde k opětovnému připojení, pokladní systém se automaticky aktualizuje a spojí s Finanční Správou. Tisk účtenek splňuje požadavky ČOI, pokuty za nedodržení požadavků na informace obsažené na.


Nový systém ovládání pokladny umožňuje dokonalé přizpůsobení pokladny v podstatě jakémukoliv požadavku zákazníka. Minimalizuje dobu potřebnou pro zaškolení obsluhy. Za velmi příznivou cenu získáte restaurační pokladnu s nadstandardními funkcemi. Základní rozdíl proti obchodním pokladnám je v tom, že restaurační pokladny mají více funkcí - jako je například souběžné vedení více účtů (stolů), tisk objednávek jídel pro kuchyni, dělení účtů při platbě apod.


Restaurační pokladní systém

Objednávkový systém Objednávky - lístky můžete uložit na později, takzvaně odložený prodej. Položková evidence pohyby na skladě - položková evidence prodejních položek s úbytkem prodejem. Restaurační pokladny jsou určeny pro maloobchodní prodej restauračního typu.


Různé typy tisk - Tiskové fronty - Účtenka, tisk na bar, tisk do kuchyně, tisk reportů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения