středa 22. ledna 2020

Příprava proteinového nápoje

Pro Doktora Bubna je proteinový drink KetoDiet, jak sám říká, prostě ideální. Pokud ale použijete 2ml. Nasypu, zamíchám, nechám chvíli odstát a je to! Mají skvělou chuť a navíc je snadno a rychle připravíte.


Využíváte proteinový nápoj na vaření nebo dáváte přednost většímu balení? Výhody proteinového nápoje. Kromě toho, že vás tento nápoj zasytí, má ještě jiné, vcelku praktické výhody. Jednou z nich je bezesporu to, že si ho můžete vzít všude s sebou.


Příprava je totiž velmi jednoduchá. Proteinový prášek slouží k přípravě proteinového nápoje. Obvykle se smíchá s vodou nebo mlékem.


Protein je využíván hlavně sportovci, kteří díky němu doplňují bílkoviny, udržují si a budují svou svalovou hmotu a dopřávají svým svalům ten nejlepší balzám pro regeneraci. Nemám na mysli proteinové prášky, které stačí smíchat s vodou či mlékem, ale pravý domácí proteinový koktejl z čerstvých surovin. Bez čeho se neobejdete?


Nutný je opravdu dobrý mixér, který všechny suroviny dokáže rozmixovat do dokonale hladkého výsledku. Pro tyto situace mějte po ruce připravený sáček s proteinovým nápojem. Jeho příprava je rychlá a. Dejte šálek smetany ke šlehání do mísy a přidávejte vanilkový extrakt s trochou Splendy aby to bylo dostatečně sladké. Pomocí mixéru šlehejte tak dlouho, dokud smetana neztuhne. Je to zdravá a přirozená šlehačková poleva, která se umisťuje na vrch proteinového nápoje.


Dodá chuť, kalorie a nutriční hodnotu. Doporučujeme při vyšším stupni obezity, kdy je hubnutí přirozeně velmi rychlé. Rychlost hubnutí je vhodné zpomalit, aby nedošlo k přetížení organismu. Samotná příprava nápoje je velmi jednoduchá a nezabere vám déle, než minuty. Jediné, co musíte udělat je vzít odměrku prášku (g), kterou rozmícháte ve 1ml studené vody.


Touto dávkou nahradíte jednu porci běžného denního jídla. Rychlá příprava Prášek na přípravu proteinového nápoje se dobře rozpouští. Po smíchání s mlékem v šejkru proto připravíte lahodný nápoj během chvilky.


Ty je vhodné konzumovat před či během zvýšené fyzické zátěže. Hledáte nízkosacharidovou svačinku, kterou si můžete snadno připravit kdykoliv a kdekoliv? Pořiďte si zásobu proteinového nápoje na celý týden.


Směs obsahuje přes bílkovin, spoustu vitamínů a téměř žádný cukr. Vyfoceny jsou také veškeré suroviny, které budete na dietní recept potřebovat. Pro úplné zjednodušení výroby vašeho domácího proteinového nápoje je zde i video postupu přípravy. Uvedené jsou samozřejmě také nutriční hodnoty na jednu porci, což velmi usnadní počítání kalorií použitých surovin.


Všechny tyto zdroje jsou zpracovávány pro práškové formy, a do tekutého stavu jim pomůže smíchání s vodou, mlékem nebo. Ketomix, zdroj kvalitní sójové a syrovátkové bílkoviny, minimální obsah sacharidů a tuků, zdroj vlákniny pro správnou funkci střev, bez přidaného glutamátu. Pro ženy a muže porcí Pro 1. Dost bylo řečí, podívejte se sami! Stačí odměrkou nabrat dané množství prášku, zalít vodou a pečlivě rozmíchat.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Principy ochrany soukromí na Prozdravi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения