pátek 24. ledna 2020

Moto čalounictví

Veterán sedla, čalounění, doplňky, plechy sedel, brašny. K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Auto Moto Čalounictví Ostrava. Obšití volantu hladkou a perforovanou kůží, potažení alkantarou.


Přešíváme řadící páky, ruční brzdy i loketní opěrky. Nabízíme kvalitní potažení sedla či jiné části Vašeho jednostop.

Auto- moto čalounictví a sedlářství Grym. Dílna pana Jirčíka nabízí naprosto precizní renovace čalouněných částí veteránů, automobilů a motocyklů. Naše firma je na trhu od r. Dále provádíme čalounění sedacích souprav a veškerého novodobého i starožitného nábytku. Zhotovíme a opravíme potah na takřka jakékoliv sedlo na motocykl.


Potahujeme sedla typu: pérák, kytara, pařez, lavor. Potahy sedel jsou šity z kvalitních syntetických kůží a jsou určeny k vylepšení vzhledu a komfortu Vašeho motocyklu. PIČKOVÁ kvalita pro náročné zákazníky.


Navštivte naši prodejnu ve Zlíně - Loukách.

Uvidíte, nebudete litovat. Po předchozí telefonické domluvě na tel. Na zorientovanou shlédněte naši mapu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Koníř nabízí čalounění automobilů a motocyklů.


K přehrání tohoto videa je třeba přejít na vyšší verzi přehrávače Adobe Flash Player. Renovace čalouněných částí veteránů, automobilů, motocyklů. Moto 5OHC Filcové hvězdy Pro ČZ 47 4- PRŮMĚR VNITŘNÍHO OTVORU - 50mm síla filcu 4mmPro ČZ Skútr 50… veterán Filcové hvězdy. Jsme rodinné zakázkové čalounictví , které se specializuje také na renovace starožitného nábytku. Provádíme profesionální čalounické práce nejvyšší možné kvality.


Je vyučen v oboru čalouník a dekoratér, poté absolvoval nástavbové studium v oboru nábytkářský průmysl ukončené maturitou. Dejmkovi má v Prachaticích dlouholetou tradici přes let. Mimo jiné nabízíme kompletní čalounění zakázkových interiérů včetně čalounění dveří. Kontaktní informace,články, zkušenosti, otevírací doba, mapa, fotogalerie, popis činností. Opravy sedaček - traktory, motocykly.


Nabízíme čalounění autosedaček do osobních i nákladních aut a sedáků na motocykly. Přejděte na nové stránky: WWW. Stačí otevřít a budeš v obraze.


Vítejte na webu naší rodinné firmy.

Hložek sídlí nedaleko Brna v obci Holubice. Snadno se k nám tedy dostanete z dálnice směrem na Vyškov (Olomouc, Kroměříž) nebo od Slavkova u Brna. Kudy k nám i další kontakty na naše čalounictví najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения