úterý 21. ledna 2020

Symbol ždímání na pračce

Symboly na zásuvce na prací prostředek. Když máte prádlo v pračce a už jste vybrali typ praní, ždímání a teplotu, který mu bude nejlépe odpovídat, nastává čas přidat to, co vaše prádlo potřebuje, aby bylo čisté: prací prostředek a aviváž. Přerušované podtržení pak určuje mírné máchání i odstřeďování a zakázané ruční ždímání. Dvojité podtržení pak vám ukazuje, že máte výrazně zredukovat množství prádla v pračce , nejlépe na jednu třetinu bubnu.


Symbol ždímání na pračce

Tento symbol značí praní nemačkavého barevného prádla. Pokud je podtržení přerušované, určuje nám mírné máchání i odstřeďování, a zakazuje ruční ždímání. Vanička s vnořenou rukou je znak pro ruční praní prádla s maximální teplotou vody. Pomocí symbolů na pračce volíme program, který potřebujeme. Zejména jsme-li člověkem, na jehož bedrech praní.


Ahoj, potřebuji rychle zjistit jak se zapíná na pračce možnost ždímání (jednoduše jsem dopral, ale oblečení zůstalo nevyždímané). Díky za rychlé odpovědi. Znak uvedený pod symbolem znamená, že na výrobek takto označený se musí mírně mechanicky působit a nebo působení teploty, vlhkosti, pomocných prostředků ap. Výrobek se může vyvářet.


Při praní v pračce se nevyžaduje zvláštní opatrnost. Mechanické působení, máchání bez kontroly teploty vody a. Ahoj ženy, prosí vás, jak poznám na pračce máchání? Philco a je tam jen pár symbolů, ale nikde není symbol spršky či něčeho podobného, což by měl být symbol máchání.


Jsou tam jen různé vaničky, pak tkaová jako vločka a něco jako šnek, ale to je asi ostřeďování ne? Zkušené hospodyňky už podle pohledu na halenku nebo košili poznají, jak ji mají prát nebo žehlit. I tak se ale někdy může stát, že se halenka při praní trošku srazí a košile při žehlení mírně propálí. Poodtržená vanička znamená šetrné praní s pozvolna klesající teplotou máchání a mírným odstředěním prádla. Pláchání a ždímání by mělo být nastavené na nízký stupeň, určite byste takto označené šatstvo neměli ždímat ručně.


Bavlnu lze prát v pračce na °C až °C, bílé materiály i při vyšších teplotách a bělit. Len se pere v pračce na °C a žehlení se provádí podle označení na žehličce. Hedvábí se doporučuje chemicky čistit, obzvláště pevnější typy, jako jsou doupiony, burety a tafty. Tím to ale nekončí, na pračce jsou další symboly.


Prací symboly na oblečení jsou pro nejednoho malou hádankou. Proto jsme pro vás připravili seznam pracích symbolů s vysvětlivkami. This video is unavailable.


Na kterých pračkách je přímo nalepený slovní výklad symbolů, k některým je třeba – alespoň pro první pochopení – manuálu. Obecně by se to dalo shrnout tak, že jak perete prádlo v pračce , tak ho můžete sušit v sušičce. Tedy to, co běžně perete na stupňů můžete dát do sušičky bez obav, pro prádlo prané na stupňů je vhodnější jemnější program a to, co obvykle perete pouze na stupňů do pračky raději nedávejte. Jak zapnout ždímání na pračce ? Manuál na pračku Beko volumax(odpověď) Jak vypadá zánovní zboží z Alza.


V mé pračce se netočí buben, ale řemen není spadlý a motor běží. Je možnost opravit ji doma popř. Co je DOKOVACÍ STANICE? Prát v pračce při maximální teplotě vody 95°C, normální mechanické činnosti a běžné ždímání. V obchodech už dnes zakoupíte prací prostředky, které jsou určeny právě na praní tohoto oblečení.


Pokud se bojíte, že se vám nové drahé šaty v pračce srazí, raději je vyperte v rukou při mírné teplotě. Dejte si také pozor při ždímání a provádějte jej opatrně. Praní bude šetrnější než v pračce. Vhodné pro jemné prádlo ze.


V tom případě položte dobře namočené prádlo na až hodiny do studeného chlórového louhu (až ml chlórového louhu na litr vody) a potom máčejte, dokud nezmizí zápach chlóru. Potom vyperte v pracím prostředku při přípustné teplotě praní. Máchání prádla při klesající teplotě vody (COOL-DOWN - ochlazování) a mírném odstřeďování prádla.


Pračka LG - chybová hláška při ždímání už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения