středa 29. ledna 2020

Štítek nosnost regálu

Free Shipping Available. China Pesticide Supplier High Quality, Competitive Price! V kanceláři používáme pro uložení šanonů a dokumentů regály. Zde je požadováno označení nosnosti polic, regálu a nosnost podlahy. Tvrdím proto, že regál je kancelářská skříň beze stěn.


Nosnost na polici – rovnoměrně rozložená zátěž. Regál musí být postaven na rovné podlaze pro zajištění správné stability zatíženého regálu. Zatížení regálu musí být provedeno od nejnižší police po nejvyšší.


REGÁLOVÝ ŠTÍTEK : MAXIMÁLNÍ NOSNOST REGÁLU. Katalog se štítkami (tabulkami) k označení regálů, materiálů a el. Montážny návod je na zadnej strane tohto príbalového letáku. Predĺžená záruka Metalkas rokov.


Kovový bezšroubový regál s DTD policemi. TÍTEK NOSNOSTI – odstřihněte a umístěte na regál Při montáži použijte ochranné rukavice! Proto si předem spočítejte, kolik kilogramů při rovnoměrném zatížení (!) bude každý regál nést. Jako projekt z předmětu konstruování s podporou počítačů jsem si vybral dílenský regál.


Cílem mého projektu bylo vymyslet vlastní typ regálu s vlastním uchycením příček a polic,. Prosím o radu, potřeboval bych poradit ,pomocí kterého programu se dá spočítat nosnost hmoty na vodní hladině. V mém případě se jedná.


Každý certifikovaný regál musí být pravidelně kontrolován revizním technikem a musí mu být přidělen štítek. Takovou službu vám prodejce neznačkových regálů nikdy nenabídne. Vždy nakupujte regály jen od prodejců nebo přímo výrobců, kteří jsou vám ochotni garantovat jeho nosnost , životnost a bezpečnost.


Tedy pokud je nosnost police 1kg nelze umístit 1kg předmět doprostřed police, ale výrobce počítá s rovnoměrným rozložením zátěže po celé délce police. Rovněž mějte na paměťi, že největší zátěž v regálu patří vždy do spodních polic. Samolepící štítek na označení regálů.


Nenašli jste požadovaný symbol nebo text? Napište nám vaši představu, značku vám vyrobíme na zakázku. Nebo použijte náš konfigurátor značení. Podobné značení v kategorii. Dále poučuje o údržbě, objednávkách náhradních dílů a omezení operačních rizik.


Návod by měl být považován za součást regálu a měl by být uložen na bezpečném místě poblíž regálu až do doby jeho likvidace. Na tabulce je udáno číslo regálu , dále nosnost jedné buňky v regálu , která je uvedena v kilogramech. V poslední řadě tabulka označuje maximální počet buněk ve sloupci.


Štítek nosnost regálu

Tuto bezpečnostní tabulku vyrábímě jako samolepku nebo plastovou tabulku. Tabulka nosnost regálu , únosnost regálu , maximální zatížení regálu , značení regálů. Rohové regály-Dřevěné, TvujRegal.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Tento web používá soubory cookie. Předností policových regálů SUPER 1a UNIRACK je snadná a rychlá montáž, vysoká nosnost polic, stabilita, odolnost a životnost. Všechny dílce policových regálů jsou vyrobeny z kvalitně pozinkovaného materiálu metodou SENDZIMIR.


To zaručuje trvale pěkný vzhled policových regálů, dlouhou životnost povrchové ochrany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения