pátek 24. ledna 2020

Mačkání obilí

Mačkání obilí

Top Wholesale Suppliers. Mačkače jsou určeny k mačkání všech druhů zrní z obilovin (ječmen, oves, pšenice, žito), a také luštěnin určených na objemové krmivo a velkých zrn jak např. Moderní technologie přípravy krmiv z mačkaného zrní oproti šrotování mnohé výhody a umožňuje výrobu krmiv vysoké kvality.


Mačkání obilí

Mačkání obilí je jedním z málo známých způsobů, jak při stále stejném krmivu zvýšit výnosnost chovu užitkových zvířat. Z mačkaných zrn se totiž při trávení vstřebá více než všech živin. Nejen proto jsou tyto vločky oproti šrotovanému krmivu několikanásobně výživnější. Mačkání vlhkého kukuřičného či obilného zrna přináší celou řadu výhod a poslední dobou se rozšiřuje do všech evropských farem i do jiných zemí.


Trend mačkání vlhkého zrna se nyní řeší téměř v každém zemědělském podniku s potřebou vysoce kvalitních a energických krmiv pro. U nás však byla v minulém období dosti opomíjena a nahrazována kladívkovými šrotovníky. Ale ani sebehrubší šrot nenahradí vločkování. Dobrý den,jak se německy jmenuje stroj na mačkání neboli vločkování zrní?


Je to stroj na mačkání ,vločkování obilí ,kukuřice pro dobytek. Má to dva válce,ty se točí a mačkají zrno. Protože je rozdíl mezi šrotovníkem a mačkačem obilí. Překladač to nedokáže přeložit. Mačkač nabízejí za až tisíc, také mám na něj chuť, mám ale pouze minioveček, přemýšlím o nějakém domádu.


Mačkače obilí jsou jedním z málo známých způsobů, jak při stále stejném krmivu zvýšit výnosnost chovu užitkových zvířat. Nejvýhodnější šrotování a mletí obilí je v diskových mlýnech. Tyto mlýny jsou prakticky nezničitelné. Ať už jste chovatelé skotu, koní, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a dalších užitkových zvířat, jistě najdete uplatnění pro naše mačkače zrní všeho druhu – hodí se pro pšenici, oves i ječmen.


Mačkání zrní odpovídá zásadám správné výživy a znamená vysokou úsporu krmiva. Mělo mě varovat, že ostatní mačkače mají o kW vyšší příkon. Ale stačil by mi bohatě deklarovaný výkon typu kW. Jenže motor kW zvládne tak málo obilí , že hradítko musí být tak přivřený, že oves tudy nepropadá.


A když ho otevřu trochu víc, mačkám směs a přijde tam mezi ovsem víc pšenice nebo ječmene. Stupeň mačkání se nastavuje pomocí silné rukojeti s excentrem s jedním nebo dvěma. Najdu tady někoho kdo má taky špatnou zkušenost s mačkačem obilí od pana Štose ? Abychom uspokojili potřeby chovatelů koní s malými stády, vytvořili jsme nízkoenergetický drtič obilí. Je určen k mačkání čtyř základních obilovin a především ovsa.


Získané vločky jsou nejúčinnějším způsobem krmení zvířat. Mačkače na obilí , mačkače ovsa, mačkače zrnin, mačkání obilí , mačkač zrní. SKIOLD mačkače obilí KB 1a KB 3- velký rozsah výkonností, minimální.


Mačkač obilí , ovsa SKIOLD KB1motor kW mačkací válce bez nohou – mačkač na oves, mačkač zrnin, obilovin, na obilí s motorem kW je nejprodávanější. Téma „domácí mlýnek na obilí “ je takovým evergreenem. Dotazy typu „jaký mlýnek na obilí si pořídit“, případně „jaký mlýnek na obilí máte vy a jakou s ním máte zkušenost“ se pravidelně objevují jak v komentářích, tak ve fóru a přicházejí také mailem.


Mačkání obilí

Válce v kuličkových ložiskách. Prodám mačkač obilí ,ovsa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения