pondělí 13. ledna 2020

Whirlpool akp 458 ix recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vzhled trouby je navíc podtržen velkým dotykovým displejem, na kterém si můžete přehledně nastavovat funkce trouby.


Pevně ji integrujete do své kuchyňské linky a budete ji mít k dispozici vždy, když je potřeba. S objemem litrů přináší prostor pro přípravu více pokrmů najednou, takže ji ocení o rodiny s více členy. Díky povrchu SMART-CLEAN na vnitřní straně celoskleněných dvířek je údržba trouby neuvěřitelně jednoduchá. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Free Shipping Available.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Nerez je typický dlouhou životností a zároveň je nenáročný na údržbu. Výhodou nerezového materiálu je i neměnný a stále elegantní vzhled. Veškeré informace o produktu.


Obsahuje ventilátor, který můžete využít nejen při spodním a horním ohřevu, ale i při použití funkce grilu či rozmrazování. Ovládáte ji jednoduše pomocí knoflíků. Trouba disponuje základními funkcemi pečení, kde nechybí horký vzduch, grilování a nebo rychlé rozmrazování.


S vnitřním objemem litrů můžete. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Whirlpool AKP 4IX trouba.


U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. WHIRLPOOL AKP 4IX porovnaj ceny v obchodoch od 174. Halogén lámpa, amely energiatakarékosabb teljesítményt tesz lehetővé.


Olcsó AKP458IX Beépíthető sütők árak, akciók. Cenově dostupná vestavná trouba známého výrobce spotřebičů pro domácnost. Snadno se ovládá a instaluje. Pokud oželíte teleskopické vysouvání plechů a samočištění, možná bude za tu cenu vhodná i pro Vás. A Sütőben alapvető sütési funkció van, ami magában foglalja a grillezés, felolvasztást és a légkeveréses sütést is.


A kapacitása liter így könnyű sütni nagy darab húsokat is sütni. Dál už hledat nemusíte! Samostatná horkovzdušná trouba AKP 4IX s kruhovým topným tělesem v designu ACTUAL, který se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem.


Pro pohodlné pečení je vybavena osvětlením a kromě grilování, horního a spodního ohřevu či rozmrazování v ní můžete použít hluboký i mělký plech (dodávány s troubou).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения