čtvrtek 9. ledna 2020

Prodám chladící box na maso

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Možnost připojení na V - V nebo připojení k síti 2V.


Eberspächer Možno dát do kanceláře, do auta, do prodejny, apod. Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození. Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost. Plus dva plastové, lehce omyvatelné regály. Prodám kompletní chladící box.


Agregát je odpojený chlaďařem. CHLADÍCÍ STUL, PIZZA STUL 180cm NOVÝ. Inzerce - chladici box na maso , nabídky - prodám , prodej, inzeráty. Pronájem, obcho m Hořovice.


Pojízdná prodejna masa a uzenin. Potřebujete do svého obchodu či restaurace. Snips Chladící maxi box barbecue. Praktický, snadno ovladatelný, chladící box na maso a další potraviny, s chladící vložkou, vhodný na piknik Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin.


Domů Chladící a mrazící boxy Základní chladicí box na zvěřinu Popis reference Vyrábíme a instalujeme základní model chladicího boxu pro myslivce na ulovenou zvěř, který se vyznačuje rychlou snadnou montáží a nízkou cenou. Optimální doba pro zrání hovězího masa se počítá na týdny. Minimální doba je však měsíc, přičemž při správném skladování (- 1°C) si maso uchová své kvality i čtyři měsíce.


Pokud však nevlastníte chladící box , doporučujeme maso co. Chladicí boxy na maso Zabýváme se výrobou a kompletní dodávkou chladících boxů pro maso. Chladicí box na maso je nejčastěji v provedení, kde jsou všechny stěny z PUR panelů. Samozřejmostí pro tyto boxy je chladírenská technologie odpovídajícího výkonu a parametrů.


Pro chladicí boxy nabízíme široké příslušenství jako jsou závěsné dráhy, navijáky, háky. Najdete v ní i jeden praktický zásobník na zeleninu s regulací vlhkosti hyperFresh a jeden zásobník hyperFresh °C, kde ryby a maso zůstanou déle čerstvé. One handed systém,snadná manipulace,lze otevřít i zavřít jednou rukou. Pojme 5x 5l lahve,4x 2l. U boxu uveden horní rozměr vnější, spodní rozměr vnitřní.


Kazdy box ma tri nastavby,ktere jdou odebirat,nebo pridavat,takze box snizu. Airbox (200.-Kč) Inzerát platí do odstranění. Inzerát Prodam chladici boxy na sekt v okrese Liberec, cena 450Kč, od m. Popis: Prodam ks nerez chladicich boxu na sekt. Zrání u tohoto typu masa je velmi důležité, protože zrání masa je po poražení zvířete nejpodstatnější fází procesu. Chladící box a kompletně zařízená bourárna masa je dimenzována až na ks hovězího.


Odborně se tento proces nazývá autolýza masa a lze ho rozdělit do několika stádií. Součástí prodeje je: chladící jednotka, výparník, termostat. Rozměry šířka 300cm hloubka 260cm výška 230cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения