úterý 21. ledna 2020

Sušení dřeva cena

Sušení provádíme v komorových sušárnách značky KATRES. Sušící režim je řízen automaticky pomocí počítače, který vyhodnocuje okamžitou vlhkost dřeva v sušárně pomocí zavedených snímacích sond. Tak je zaručena vysoká kvalita sušení na zákazníkem požadovanou vlhkost. Komory jsou vytápěny teplovzdušným. Umělé sušení dřeva , na rozdíl od přírodního sušení , umožňuje ovlivňování teploty, rychlosti proudění vzduchu a vzdušné vlhkosti.


Díky tomu je možné vysušit dřevo v rámci hodin či dnů na požadovanou vlhkost. I přes takto rychlý proces sušení nedochází ke snižování kvality dřeva. Sušení dřeva je nejtěžší část (a zabírá nejvíce času) v procesu výroby dřeva. Díky této nové technologii sušení ze Švédska je tento proces pro malokapacitní výrobce dřeva cenově příznivější.


Sušárna Sauno je nyní u Logosolu dostupná ve dvou. Než nějaký borový, dubový, modřínový nebo smrkový velikán padne k zemi, je třeba s velkou rozvahou zvážit, zda je vhodný k účelu, pro který ho v lese hledám, aby z něj bylo správně přirozeně vysušené masivní dřevo k následnému použití doma nebo na stavbě. Tyto sušárny jsou nejčastěji používány na sušení dřeva pro výrobu nábytku, dřevěných podlah a dalších. Sušárny vyrábíme také pro skladování dřeva ve velkých uzavřených prostorách, kde můžeme přesně kontrolovat relativní vlhkost.


Sušení dřeva cena

Tak zamezíme tomu, aby se vlhkost řeziva zvyšovala i přesto, že je skladováno. Síla řeziva: z vlhkosti: z vlhkosti: 25–m65– 75– 31–m75– 85– 41–m95�. Díky našemu novému webu si nyní můžete snadno zjistit cenu Vámi požadovaného dřeva. S ohledem na velmi vysoký podíl vody v dřevní hmotě živých stromů (jádro až , běl až 2 ) a s ohledem na značné tvarové změny dřeva při vysychání je v naprosté většině případů nutné dřevo před zpracováním sušit. Důležité je, aby vlhkost dřeva byla v rovnováze s vlhkostí prostředí, ve kterém se bude výrobek využívat.


Jinak by mohlo dojít k rozměrovým a tvarovým změnám, které mohou být příčinou netěsnosti spojů nebo znehodnocení povrchové úpravy. Nabízíme sušení dřeva z dodaného řeziva velkým firmám i malým odběratelům. Máme k dispozici plně automatické komorové sušárny řízené počítačem, které dosahují díky své konstrukci a nejnovější technologii vynikajících výsledků. Kapacita jedné komory při plném vytížení je 1m 3. Výrobci staveb, nábytku a jiných výrobků ze dřeva ale dva roky čekat nemohou. Dřevo se proto profesionálně suší v tzv.


Existuje více typů umělého sušení , které se liší nejen dle výše nákladů, ale také podle šetrnosti k danému materiálu a rizikům prasknutí. Ceny jsou uvedeny bez DPH, konečná cena bude vždy stanovena dle síly, vstupní a konečné vlhkosti řeziva. Cena palivového dřeva se liší podle toho, zda je dřevo štípané nebo ne na jeho délce i způsobu uložení. Nejčastěji se u palivového dřeva na topení setkáte s jednotkou PRSM. Jedná se o sypaná polena do objemu 1x1xm.


Dále je možné palivové dřevo koupit i tzv. Díky sušení se zlepšují mnohé fyzikální, mechanické i technologické vlastnosti dřeva. Každý způsob sušení dřeva má své výhody i nevýhody, s kterými musíme počítat.


V praxi je pak velmi často využívaná efektivní. Co budete ke stavbě hráně pro sušení dřeva potřebovat? Jak se staví hráň na sušení dřeva ? Jak moc dřevo sušit a co pak s ním? Vlhkost ovlivňuje všechny fyzikální i mechanické vlastnosti dřeva a dělá ze dřeva materiál, jehož vlastnosti se procesem sušení mění. Na kvalitě přece záleží ELKOMPP s. OSB desek a dalších produktů.


Jsme velko- i maloobchod se dřevem a řezivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения