úterý 28. ledna 2020

Veselá trojka šlágr

Současný repertoár tvoři zejména vlastní písně, ke kterým si skládaji sami i texty. Our new desktop experience was built to be your music destination. Ke stažení ve formátu MPa FLAC.


Obsahuje hity ♫ Madona ♫ Šumava ♫ Beskyde. Ukázky zdarma k poslechu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Na E-Shopu ŠlágruTV máte možnost si zakoupit různé zvýhodněné sady našich nosičů a dalších doplňků. Tak Vám přejeme příjemný nákup.


Pak nejste pravidelnými diváky česko-slovenské hudební stanice Šlágr TV, kterou v Česku sleduje každý den na 4tisíc diváků a další desítky tisíc zapínají stejný program na Slovensku. Veselá trojka vůbec nic neříká? Misto konání: Velké kino Zlín Datu11.


Tento web používá soubory cookie. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsme první televize, která hraje písničky, které máte rádi: lidovky, dechovky, harmoniky, trampské a osvědčené šlágry. Tuto progresivní hudební stanici, zaměřenou na alternativu a undergroun ovládlo Totální nasazení se svým singlem Balkánská. Nápadité, akční video s propracovanou choreografií a marketingově silnými hláškami v obraze pak posouvá tuto již tak hodně.


Chcete být členy Šlágr rodiny? Přihlaste se do ní a získáte kartu Šlágr klubu, se kterou automaticky získáte již nyní slevy na C DV časopis a také slevy na Šlágr produkty. Kliknutím na znak (I) se Vám v novém okně prohlížeče zobrazí info pořadatele.


Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu. Televize má kolem zaměstnanců a několika desítek externích spolupracovníků. Pokud jím chceš být, tak napiš. Správce může zařazovat písně do alb a dělat tu pořádek.


VESELÁ TROJKA Pavla Kršky. Generace Beatles dorostla dechovce. Ale dělá ji po svém a říká tomu šlágr. Kde se vzal čím dál populárnější žánr, kterému může statisíce věrných fanoušků závidět každá popová hvězda? Doba ale rychle plyne a tak i my jsme se dostali do důchodového věku a hudbu, kterou nyní hrajeme, tvoříme pro všechny, kteří si rádi poslechnou lidovou písničku.


Kdyby nebylo televize Šlágr , tři hudebníci z Moravy by se nejspíš už nikdy nesetkali. Vážení přátelé, jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Jejich televizním domovem je TV Šlágr , kanál, který je katapultoval do světa.


My hrajeme vlastní písničky na lidovou notu. A tady ty řeči neřešíme. Doma mám haldu dopisů od. Heligonka, akordeon a klávesy. Tato trojice hudebníků z Blanenska se stala obrovským hitem na televizních obrazovkách TV ŠLÁGR.


Od svého prvního vystoupení na kanále šlágrů se vypracovali do pozice jeho favorita. Pavel Krška, Jaromír Kozelek a Miroslav Hrdlička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения