pondělí 6. ledna 2020

Lednička whirlpool nechladí

Marek vám rád pomůže s výběrem toho správného příslušenství nebo náhradního dílu. Má pod palcem celý proces objednávek od webchatu až po expedici. Lednice a chladničky Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru a různá provedení.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Přečtěte si odpovědi na nejčastější otázky k servisu, údržbě a výběru příslušenství k lednicím a mrazákům značek Whirlpool , Hotpoint, Indesit a Bauknecht. Neobjevili jste řešení svého problému?


Závada: keď je chladnička zapojená v sieti, tak svieti, ale nechladí. Mrazák mrazí, lednice nechladí , kompresor jede stále. V posledním měsíci, kdy chladnička ještě fungovala, se mi často vytvářel sněhový.


Poptávám opravu ledničky gorenje, mrazák běží, lednička jen divně hučí a nechladí. Nebo vaše lednička z ničeho nic zkolabovala a přestala fungovat. No, nějakou příčinu to mít muselo, nic se neděje jenom tak. Dobrý den, u jinak výborné jednokompresorové ledničky Elektrolux s mrazákem dole mi přestala chladit chladnička, v mrazáku je naopak až-4 kompresor jede stále.


Máte pocit, že vaše chladnička už nechladí tolik, jako dříve? Víte, že o chladničku, mrazák či ledovač musíte pečovat stejně jako o jakýkoli jiný spotřebič? Jedině tak docílíte bezproblémového provozu a chlazení, které udrží potraviny dokonale čerstvé i několik dnů. Nechladí a ani nemrazí ani po hodinovom odpojení od elektriny.


Neriešil som to zatiaľ, nevolal som servis a nechal ju prázdnu zapojenú v el. C, tedy jsme sehnali dalšího specialistu a ten pravil to co xcpilot, že má své dny za sebou a oprava drahá. Dobrý den, problém by mohl být v tom že je teplota v místnosti je možná nižsí než v lednici a tudíž se všechno kapalné chladivo přestěhuje do kondenzátoru (to je ta žebrovaná trubka zezadu na lednici) a potom to nechladí.


Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: lednička nechladí. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Vestavná lednička Whirlpool se stane dominantou vaší kuchyně. U vestavné chladničky dbáme na dokonalý elegantní design, ale samozřejmě také na funkčnost.


Naše ledničky jsou v různých nízkoenergetických třídách, takže šetří vaše náklady. Po odmrazení chladnička nechladí , ale mrazák mrazí. Včera jsme rozmrazovali mrazák. Chladnička chladila, a mrazák jsi nejsem jistý jestli naskočil. Přítelkyně mi volal do práce, že mrazák nemrazí o chladničce nic neříkala.


Přišel jsem domu a zkusil jsem. Dva roky byla v jiném bytě a fungovala bez problémů, teď už rok je v dalším bytě a všimla jsem si, že moc nechladí. Známí mi laicky říkají, že to vypadá. Jednou z nich může být to, že lednička nechladí , ale přímo mrazí. Obvyklou situací je, že chladnička nevypíná, takže neustále chladí, až začne vznikat uvnitř námraza.


Příčinou může být rozbitý termostat nebo relé. Taková oprava vyžaduje odborný zásah, který neodkládejte, jelikož zdánlivě drobná porucha se. Stojí i na stejném místě. Po příchodu zjištěno, že mrazák jede. Lednička nikoli tam bylo teplo (a žárovka nejspíše spálená).


Pomocí zkoušečky jsem zkoušel kde je ještě fáze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения