čtvrtek 23. ledna 2020

Tesla pujcovna

Nyní s námi máte jedinečnou možnost vyzkoušet vůz budoucnosti v celé své kráse. Zatím nejdokonalejší elektromobil z Californské supermoderní továrny, vyvinutý týmem kolem vizionáře Elona Muska Vám rádi zapůjčíme, nebo si ho můžete jen vyzkoušet formou zážitkové jízdy s naším asistentem, který Vás dopodrobna seznámí se všemi detaily nejenom ze zákulisí. Rádi zkoušíme nové věci a zároveň si uvědomujeme limity i nevýhody dnešních komplikovaných motorů spalující fosilní paliva.


Největší půjčovna elektrických aut v ČR, operativní leasing. Provozujeme největší půjčovnu elektromobilů v ČR a poskytujeme službu operativního leasingu. Aj na Modeli zažiješ poriadne preťaženie. S naší novou službou Rent – Try – Buy navíc odečítáme cenu pronájmu od kupní ceny vozu.


Model už je na Slovensku a jazdy už prebiehajú. Můžete si ho tak na pár měsíců vyzkoušet a zjistit, jestli vám opravdu taková změna životního stylu. Jsme největší půjčovna elektromobilů v Praze. K pronájmu nabízíme Volkswagen e-golf, Volkswagen e-up a připravujeme pro Vás AUDI e-tron. Autopůjčovna JJ Rent Car nabízí krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozidel různých značek.


Připravíme pro Vás individuální nabídku na půjčení vozu. Ak je toto Vaša prvá návšteva, uistite sa, že ste si pozreli FAQ kliknutím na odkaz. Budete sa musieť zaregistrovať predtým, než môžete písať príspevky: kliknite na odkaz, kde sa môžete registrovať a pokračujte. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že pocitu víc než 2elektrických kW pod pedálem se vyrovná v této oblasti jen máloco. Jenže poté pravidelně přichází šok.


Teslu si samozřejmě půjčit můžete – nejčastěji jen ale na jakousi. Audi přichází s elektrickým supersportem, který si brousí zuby i na Roadster od Tesly. Volvo představilo svého soupeře pro Model 3. Tiché Tesly začnou vydávat otravný zvuk, ne však bez.


S těmito vozy se vám bude jezdit po městě i po dálnicích jedna radost. Prenájom tohto luxusného auta máš od 130€ za deň. Tesla dramaticky navyšuje ceny dobíjení. Pokud nemáte zkušenosti, velmi rádi Vám vysvětlíme vše, co se nabíjení elektromobilů týče. Dozvíte se, jak lze nabít elektromobil i doma z běžné zásuvky, nebo také na veřejných dobíjecích stanicích.


Hrozba koronaviru ohrožuje už i vžrobu elektromobilů Tesly. Důvodem je obávaný koronavirus, který se v Číně rychle šíří. Rezervujte si online dnes s největší online službou pro pronájem vozů. Vyberte si auto podle lokality, data dostupnosti a mnoha dalších filtrů a pošlete majiteli žádost o půjčku. Elektromobil plný překvapení Někdo by mohl říct, že se nejedná o automobil.


I u nás bylo malinko nedůvěry pramenící z neznalosti, která se však vytratila po seznámení s tímto krasavcem. Klasický motor v něm rozhodně nenajdete, ale o to víc budete překvapeni propracovaností, výkonem i. Postupně přibudou i další modely vozů. Všechny vozy jsou s výhodným nabíjením v sítích stanic PRE a ČEZ. Jsme flexibilní a poskytneme vám kompletní poradenství při výběru vozu.


Super moderní vozy jsou poháněny elektrickou energií, díky tomu nevypouští do ovzduší zdraví škodlivé zplodiny. Půjčit si vůz je velmi snadné. Vyberte si elektromobil, který se vám líbí nejvíce z hlediska parametrů i designu.


Na druhou stranu jde o poměrně nákladný produkt a ve výbavě postrádá dálkové ovládání a oddělovat oblastí (lze nahradit aplikací).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения