pondělí 11. prosince 2017

Koupaci sud kamna

I když jsou kamna umístěny v kádi, nemusíte se bát opaření. Od koupací části jsou oddělena mřížkou, na které je umístěn malý barový pult. Během koupání je velmi důležité průběžně doplňovat tekutiny.


Nerezová ocel, z které jsou kamna vyrobeny, je velmi odolná, proto si do vody bez problému můžete přidat. Koupací sudy Jak vznikl název Koupací sud ? Název koupací sud , pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. A toho s klasickým bazénem nikdy nedosáhnete. Požadovanou teplotu vody zajistí kamna , která jsou součástí sudu. Vytápění je navíc ekonomické, protože se k němu používá dřevo.


A co teprve koupací sud s vířivkou? Stejně jako skelet sudu, tak i vnitřní ponorná kamna jsou vyrobena z nerezi. Díky těmto kamnům umístěným vně sudu za dřevěným roštem lze vodu ohřát z počátečních cca stupňů na teplotu stupňů za – hodiny. V zimním období, kdy hladinu vody pokrývá led je doba ohřevu až hodin.


To je nerezový koupací sud od firmy BeF Home. Kč – Nerezový skelet včetně vnitřních kamen – Nerezové lavice pro – osoby – Nerezové víko izolované polystyrenem – Venkovní. Prodám nový koupací sud , koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka 46mm, vnitřní nerez kamna , nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody.


Složený, natřený barvou Remers HK Lazur. Ručně vyrobený koupací sud pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce, či sněží. Z litvy, Japonska a dalších zemí na severu, se do Evropy rozšířila novinka, která příjemně zastane přírodní horké prameny - jedná se o takzvaný horký sud. Finské vany (finské koupací kádě, koupací sudy) Finské vany slouží pro koupel, relaxaci i zotavení.


Koupel ve finské koupací kádi posiluje imunitu, pomáhá proti nachlazení a stimuluje krevní oběh. Kamna jsou samostatně stojící vedle sudu. Standardně je dodávána nezateplená za příplatek umíme dodat zateplenou variantu kamen. Náš sud je řemeslně vyráběná káď z kvalitního dřeva různých velikostí. Součástí sudu jsou dřevěné lavice, dřevěný pult, kamna na dřevo, kouřovo schůdky, zakrytí sudu.


K sudům je možné dodat celou řadu volitelného příslušenství od komponentů na ošetření vody až po masážní trysky či perličkovou koupel. Speciální kamna s ocelovým kouřovodem, kterými ohříváme vodu, jsou umístěna přímo v sudu za dřevěným ochranným roštem, anebo mimo něj. V obou případech se může přikládat přímo z vody. Stačí mít po ruce hromádku suchého dříví a není třeba koupací sud ani opouštět. Doporučovaná teplota vody je – 38.


Luxusní koupací sud estonského výrobce Eco-Oil zaujme hned na první pohled svým luxusním zpracovním. Nová řada Delux a její první produkt koupací sud Delux 2s vnitřními nerezovými kamny, schůdky a. Wellness sudy, Sudoland. Obytné a relaxační sudy. V této kategorii naleznete wellness sudy, které vám přinesou zdraví, krásu a vitalitu vašeho těla a pohodu mysli.


Podkladové hranoly impregnovány Izolační vrstva dna koupacího sudu Dno ze speciální folie Výpust klik-klak Vnější stěna ze dřeva o síle 34mm I. Dřevěný koupací sud HOT TUB z tepelně upraveného dřeva THERMOWOOD s modrou plastovou vložkou. Součástí dodávky je plastový interiér, obložení THERMOWOOD s nerezovými obručemi, externí hliníková kamna na dřevo, nerezový komín, lavičky, schůdky, odtok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения