čtvrtek 21. prosince 2017

Krepové povlečení 140x200

Krepové povlečení 140x200

Krepové povlečení 140x2Sada povlečení krep 140x2, 70x90cm je naším nejžádanějším rozměrem. U nás snadno vyberete krepové povlečení 140x2, nabízíme přes 1vzorů ve všech barvách, vyhlédněte si krepové povlečení 140x2do Vaší ložnice. Velikost krepového povlečení. Pro dlouhány nabízíme prodloužené krepové povlečení 140x220. Naopak pro děti pak velikost do postýlky.


Krepové povlečení 140x200

Samozřejmostí je u nás také nabídka povlečení na tzv. Barevné prádlo pereme v prášku na jemné a barevné prádlo. První praní je nutno provést na teplotu uvedenou na štítku povlečení , dojde tak k odstranění zbytků barev uchycených mezi vlákny, barvy se zafixují a zůstanou krásně jasné.


Jedná se o český výrobek. Rozměry polštáře - 70x90cm, rozměry cíchy - 140x200cm. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Krepové povlečení 140x200

Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení , vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Kupte si krepové povlečení levně - od oblíbených značek Matějovský nebo Staněk. V barvách od bílé až po modrou a fialovou.


Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované. Jeho další přednosti vyplývají z jeho materiálového složení.


Toto povlečení Vám ušetří práci, nemusí se žehlit. Sada obsahuje 1ks povlaku na přikrývku 140x200cm a 1ks povlaku na polštář 70x90cm. Povlečení krep 140x2, 70x90cm Anabel blue.


Potřebujete jiný rozměr? Neváhejte nás kontaktovat rádi vám povlečení ušijeme na míru. Pokud je skladem pouze prodloužená velikost, lze kapnu zdarma zkrátit na standardní velikost 140x2cm. V našem eshopu najdete širokou nabídku ložního povlečení za skvělé ceny. Vybrat si můžete ze široké škály povlečení nejrůznějších dezénů, barev a materiálů.


Zahalte svou postel do příjemných dezénů a barev, které v kombinaci s atraktivními froté nebo jers ey prostěradly vytvoří příjemné místo pro spánek. Navíc je velice praktické. Na výběr máte mnoho barev, proto není problém sladit povlečení s Vaším interiérem. Tento materiál svou nejlepší výhodou, že se nemusí žehlit, všechny potěší a jistě jí i ocení. Krep je materiál vyrobený z bavlny a stejně jako tato tkanina, je velice kvalitní, pevný a trvanlivý.


Krepový materiál se těší velké oblibě a to zejména na lůžkovinách. Tento druh textilu není nutné po vyprání žehlit, což ulehčí práci mnoha znbsp;nás. Hodnocení produktu:. Exclusivní návrh dezénu z dílny výrobce Dadka Vracov s. Je vyrobeno z kvalitní 1 bavlny.


K povlečení je možné dokoupit náhradní povlaky, polštářky, metráž. V naší nabídce najdete povlečení z tradičních materiálů, jako je bavlněné, krepové , nebo třeba flanelové, ale i moderní materiály jako mikrovlákno a mikroplyš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения