pátek 22. prosince 2017

Látka se zátěrem

Látka se zátěrem

Se zátěrem Je zde zboží. Bavlněná látka , černobílá kostička. Látka vhodná je na kabátek, sportovní bundu, zahradní sedáky, ubrusy, polštářky, tašky. Pevná bavlněná tkanina se zátěrem - nepropouští vodu.


Je odolná a snadno omyvatelná. Vhodná na ubrusy, ochranné obaly, tašky, markýzy či podsedáky. Dekorační bavlněná látka v režné barvě. Hydrofobní úprava = voděodpudivost.


Ideálně ji lze využít na výrobu závěsů, polštářů, prostírání, sáčků či tašek a jiných dekorací. Froté s polyuretanovým zátěrem , nepropustné, vhodné např. Látky jako metráž pro oděvy, dekorační látky nebo potahové látky na nábytek - nabízíme pro veškeré možnosti použití široký sortiment.


Skladem 1Kč 1Kč bez DPH m. Bavlna přírodní s nopky vzor levandule. Extrémně odolná technická textilie s PU, nebo PVC zátěrem na rubové straně, který zaručí 1 nepropustnost vody. Vodoodpudivá úprava, rychleschnoucí, odolná proti profouknutí. I v dnešní době, kdy trh nabízí nepřeberné množství bytového textilu a módního oblečení pro děti i dospělé, se stále najdou šikovné švadleny a krejčí, které šití povlečení, závěsů, košilí nebo výroba bytových doplňků baví, ba dokonce živí.


Nabídka kočárkových šusťáků, tenkých šusťáků se zátěrem , vojenského šusťáku. Všechny látky jsou se zátěrem - voděodpudivou a nepropustnou úpravou. Kočárkovina, kočárkový šusťák, šusťák se zátěrem. Látky označené kočárkový šusťák jsou originální kočárkovina, používaná na kočárky.


Látka se zátěrem

Minimální množství je 10m a dodací lhůta 7-pracovních dní. Tato látka je na objednávku. Na celou roli je poskytnuta sleva. V současné situaci nemůžeme zboží držet v rezervaci déle než pracovní dny.


Dočasně jsme také byli nuceni zrušit dobírky, vzhledem k nastále situaci. Pestrý výběr levných bavlněných látek jsme rozdělili na kategorie. Textilie slouží všude tam, kde je potřeba, aby povrch neklouzal: podložení či podšití koberců. Je opatřen speciálním zátěrem proti vlhkosti a zašpinění. Jednobarevný, světle zelený 1 len je předepraný a vysrážený.


Látka se zátěrem

Zatemňovací látky nabízíme v pěkných pastelových barvách a příjemných materiálech. Lněná látka modrá se zátěrem. Možné použít na prostírání, ubrusy, tašky. Zároveň má zátěr, díky čemuž je možné ji použít na plachty historických stanů nebo stánků. Látka by se neměla prát, ale jen otírat vlhkým hadrem.


Všechny informace o produktu Závěs Látka se zátěrem - zelená bez obšití 16 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Látka se zátěrem - zelená bez obšití 160. Nepromokavá, možno prát na 30°C. Barva látky se ve skutečnosti může lišit. Bohužel nejsme schopni ovlivnit kalibraci vašeho monitoru. Dodací lhůta 7-pracovních dní.


Internetový obchod Chci Látky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения