středa 20. prosince 2017

Žehlení prádla praha 5

Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Praha - Sobín) 9km. Nabízíme i rozvoz prádla po Praze dle domluvy.


Prádlo, které nežehlíme: večerní šaty a róby, kožené nebo syntetické kožichy, tesilové uniformy, oděvy z nanovlákna, zimní bundy, hedvábí. Jaroslava Bezchlebová a spol. Zabýváme se praním a žehlením prádla , pracovních oděvů, záclon i košil.


Poskytujeme péči o prádlo ubytovacích a stravovacích zařízení. Zajistíme rozvoz, po telefonické dohodě nabízíme možnost realizace objednávek i. Zbavte se starostí se zmuchlaným prádlem, nechte si vyžehlit od Ironing Ladies. Zároveň pomáháte ženám, které jsou handicapované na trhu práce. Pereme pro Vás s Láskou téměř dvacet let.


Jsme online čistírna s dopravou, která šetří Váš. Vaši zakázku odvezeme i hotovou dopravíme zpět k vám ZDARMA po Praze a 12! Ostatní městské části za Kč.


Při objednávce nad 5Kč DOPRAVNÉ ZDARMA. Praní, žehlení prádla , mandl a chemick. Svou péči o prádlo poskytuje i stravovacím a ubytovacím zařízením. Ruční žehlení atypického prádla dle dohody. Hotelové prádlo třídíme dle barev a materiálů do jednotlivých praček, minimální množství hotelového prádla do pračky je kg.


Prádelna zajišťuje pro firmy i vlastní rozvoz prádla. Menší množství prádla účtujeme dle ceníku pro domácnosti. Prádlo připravené k expedici balíme do PE folie.


Milujeme čisté věci, vůni čerstvě vypraného prádla , rádi se necháme hýčkat nadýchanými ručníky. O nějakou tu půlhodinu někoho natáhneš snadno. Ale pokud bys žehlila hodin něco, co já vyžehlím za dvě, tak bys dostala padáka. Vyber si z našeho seznamu a oslov pomocníka podle vlastních požadavků.


Hodina, kterou u nás strávíte, Vám ve skutečnosti ušetří několik hodin praní, sušení a žehlení prádla. Dobrý den, vypadla nám paní na žehlení a drobný úklid. Potřebujeme cca 1xza dní. Aktuálně bychom potřebovali vyžehlit koš prádla.


Chtěla bych komukoli pomoc s jeho domácností protože mě to velmi baví a ráda bych někomu pomohla. Pravidelný úklid rodinného domu o cca 1mv Řevnicích (ul.Sochorova). Půjde o běžný úklid včetně občasného žehlení nebo skládání prádla. Jsme ochotni se domluvit i na jiných cenových podmínkách např. Kč (trička,kalhoty,dětské oblečení,utěrky,ručníky) dle spokojenosti zákazníka.


V rámci sídliště jsem schopná si věci vyzvednout nebo donést zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения