pátek 29. prosince 2017

Divadlo járy cimrmana vstupenky

Vedle vstupenky v hodnotě 40 3a 2Kč obdržíte též certifikát s částkou 6Kč, kterou přispějete a která bude předána Nadaci Slunce před představením. Tudíž celková hodnota vstupenky je 1. Zakoupením vstupenky na toto představení dne 26. Járy Cimrmana je příspěvkovou organizací zřízenou městskou částí Praha 3. Zde se musí prokázat tímto vytištěným potvrzením. Také bude zveřejněno datum, kdy je možné zbylé vstupenky rezervovat telefonicky.


Divadlo járy cimrmana vstupenky

Na ostatní představení získáte vstupenky obvykle bez problémů. Do předprodejní sítě GoOut na tato představení neuvolňujeme žádné vstupenky. Jejich zakoupení je možné pouze přes pokladnu divadla, rezervace nejsou možné.


Ahoj, jak je reálné získat vstupenky do žižkovského divadla Járy Cimmrmana? Přijde mi, že to snad je nemožné. Vážený zákazníku, právě jste se zařadil do fronty zákazníků čekajících před Vámi.


Divadlo járy cimrmana vstupenky

Jste v pořadí, jakmile na Vás přijde řada, budete automaticky přesměrován do hlediště. Muži ve zbrani aneb Celá Zeměplocha jest jevištěm Komédia, Po 23. Hry jako je Vyšetřování ztráty třídní knihy, Záskok, Němý Bobeš anebo Afrika jsou. Píseň, pomocí které plánoval pomocný učitel Václav Poustka zahánět nudu.


Ale když si ji teď začne hrát, některý z kamarádů mu nastaví nohu. Koupím vstupenky na jakékoliv prosincové či lednové Cimrmanovské představení. Oslavit takové výročí je milou povinností a jsem rá že jsme získali silného mediálního partnera v podobě Radiožurnálu. Ostatně propojení divadla, kultury a veřejnoprávního rozhlasu je dané. Ať již osobnostmi, nebo tvorbou.


Mohelnické kulturní centrum s. PŘEDPRODEJ VSTUPENEK OD 2. Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie. Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch p. Osobitá poetika her Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka si podmanila široké spektrum návštěvníků napříč generacemi, kteří se do divadla opakovaně a. Afrika je, jak již podtitul naznačuje, o výpravě českých cestovatelů do nitra Afriky. Emil Žába, na palubě s ním cestuje misionář Cyril Metoděj,. Představení bude ve čtvrtek 27. Hotovost za vstupenky , zakoupené v pokladně divadla, budeme vracet divákům, jakmile budeme moci znovu otevřít pokladnu.


A na stránkách Žižkovského divadla lze skutečně najít program na nadcházející sezonu. Vstupenky na DJC: viz předprodej vstupenek. Pro lepší přizpůsobení obsahu pro Vás, bezpečnosti, měření statistik návštěvnosti a lepší zpětné vazbě tento web používá cookies. Klikáním a navigováním po stránce souhlasíte s tím, že sbíráme o Vás anonymní informace přes cookies.


Premiéra hry se odehrála 16. Toto povstání bylo tvrdě. Už teď jsme snížili počet zájezdových termínů na pouhých pět za měsíc,“ podotkl tehdy.


Pro roli maršála Radeckého si Václav Kotek nechal speciálně narůst větší vous. Informace hodnotí, diskutuje o nich, obhajuje svůj názor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения