středa 20. prosince 2017

Kartonové krabice s víkem

Výhodou je praktické odnímatelné víko, díky kterému lze krabici jednoduše otevřít a zase uzavřít, aniž byste ji porušili. Kartony jsou vybaveny po stranách zpevněným dnem a víkem. Jsme spolehlivá firma, která se specializuje především na kartonové obaly a papírové krabice.


Jejich rozměry, stejně jako pohodlné otevírání a uzavírání, vybízí k používání této krabice spíše jako úložné krabice s víkem. Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu. Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod. Dochází vám kartonové krabice?


Kvalitní lepenkové boxy s doručením do hodin. Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem, speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem. Rozdělení podle typu kartonové krabice. Z mikrovlnné lepenky vám můžeme nabídnout například poštovní krabice nebo malé úložné a archivační krabice s víkem , atd.


Kartonové krabice s víkem

Třívrstvá vlnitá lepenka s vlnou B nebo C Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků. Za dobu trvání firmy získali naši pracovníci bohaté zkušenosti a tvoří kvalitní tým, který je Vám vždy k dispozici. Přepravní kartonové obaly oktabíny mají osmiúhelníkový průřez, na který je nasunut vrchní a spodní díl (dno a víko).


Nabízíme krabice s víkem a. Jednoduché otevření díky půlkruhovému výseku ve víku. Rychlá a jednoduchá montáž díky zásuvným lamelám. Krabice s víkem pro variabilní nastavení výšky. Vnější vrstva všech obalů z kraftu: nejvyšší kvalita papíru pro dokonalou ochranu balení.


Zesílené stěny krabic chrání obsah před poškozením. Lepenkové krabice s víkem disponují půlkruhovými výseky pro snadné otevření i uzavření. Ideální pro odolnější zboží jako jsou tiskoviny, textil, hračky atd. Díky plochému tvaru šetří skladový prostor. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi.


Vrchní díl (víko) je nasunut přes spodní díl (dno) nebo jsou oba díly nasunuty na tělo obalu. Uzavírají se nasunutím jednotlivých dílů na sebe. Níže najdete základní přehled vyráběné kartonáže dle katalogu FEFCO, a to včetně vnitřního vybavení, které vychází ze základních kritérií, požadavků a konstrukčního provedení lepenkových obalů. Možnost přizpůsobit si vaše krabice promění vaše balení na reklamní kanál na míru. Kartonová krabice s víkem, 1x 3x 2mm.


Použitím online editoru od Packhelp můžete nahrát své logo a ostatní prvky vaší značky a pak je přesunout na 3D obrázek vaší kartonové krabice. V naší nabídce naleznete rozdělení krabic také dle doporučeného využití, jedná se např. Pro balení zboží s nižší hmotností využijte krabice z třívrstvé lepenky. Jestliže se jedná o těžší zásilky nebo drogerii a kosmetiku doporučujeme pětivrstvou lepenku. SOCKERBIT Pokud potřebujete více úložného prostoru, proč si na něm rovnou neustelete?


Tento úložný díl je navržený tak, aby dokonale zapadl pod postel a chránil vaše oblečení, přikrývky a cokoliv dalšího, co chcete ochránit před prachem a nečistotami. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kartonové krabice s víkem

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения