pátek 1. prosince 2017

Brusič nožů elektrický

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Brusič nožů elektrický - brousek na nože CC-1Maximální ostrost pro Vaše nože.


Jednoduchý a rychlý proces broušení.

Brousky na nože) Hodnocení produktu:. Elektrický brusič nožů Představujeme brusiče nožů v moderním provedení značky Chef´s Choice. Vyzkoušejte opravdovou kvalitu a ostrost s produkty našeho e-shopu Drento. Brusič japonských nožů je absolutní novinka na českém trhu v oblasti profesionálního broušení pomocí elektrického brousku nožů. Tento nejuniverzálnější elektrický brusič nožů je určen jak na všechny běžně používané nože, tak na nože.


Super tvrdé diamantové a keramické brusné kotouče s odnímatelným brousicím modulem pro snadnější čištění. Bruska na nože na nože Guzzanti GZ 00 elektrický diamantový brousek určený k broušení ocelových i keramických nožů , diamantové brusné kotouče, správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří, kryt z nerezové oceli, rozměry 200x79x81mm, váha 0.

Je ideální pro kuchyně, restaurace, hotely, stravovací zařízení, kluby a řetězce s prodejem potravin. Také je úspornou alternativou pro provozy provádějící ostření nožů …, a to ukazuje, že bruska já stavěná na každodenní používání! Určeno pro profesionální kuchyně.


CZ DISTRIBUCE, brusič nožů od českého distributora, žádný překup ze zahraničí, veškerý servis v České republice. Kvalitní broušení prodlužuje životnost nožů. K procesu ostření není potřeba vody. Přístroj je odolný vůči poškození, má vyměnitelní bru.


Brousek nožů elektrický , diamantové kotouče, CC-1Chefs Choice. Rozměr : 2mm x 1mm x 1mm. Elektrický ostřič nožů je určený pro ostření všech nožů s hladkým, vlnkovým i pilkovým ostřím. Patentovaná konstrukce ostřiče zajišťuje šetrné ale velmi kvalitní naostření nože.


Během ostření nedochází k. Brúsič na nože Best sharp: Nôž je základ každej kuchyne! OSTRÝ nôž je základ každej kuchyne! Brúsič nožov zaistí perfektné ostrie kuchynských nožov.

Je vhodný pre všetky typy nožov. Na rozdiel od elektrického brúsiča na nože, naostrí aj zúbkované nože! Praktický elektrický brusič na nože, nůžky, šroubováky pomocí brusného rotačního kamene.


Jedním stiskem se lehce ovládá, dobře brousí. Tří fázové broušení: 1. Elektrický brousek nožů amerického výrobce kombinující elektricky poháněné diamantové kotouče s manuální rotační ocílkou. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. U tohoto jedinečného elektrického brusiče nožů je možno volit.


Precisní vodící lišty (patentované) pro důkladnou rovnost brusů nožů. Stupňování broušení pro nejlepší a dlouho trvající ostrost. Konečně přinášíme dobrou zprávu i pro majitele keramických nožů.


Věříme, že si zde najdete optimální vyřešení problému s tupými noži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения