pátek 8. prosince 2017

Jateční přístroj prodám

Jalovičky RED a BLACK, býček BLACK. Zvířata jsou klidná, kontaktní, zvyklá na lidi - ideální do chovu. Nad 2kg cena jateční.


Jateční pistole na králíky, drůbež a další drobná zvířata. Omračovací přístroj - pružinová jateční pistole na králíky slouží k humánnímu usmrcování veškerého drobného zvířectva bez zbytečných bolestí a stresu. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Funkční jateční porážecí přístroj pistole, není nová viz foto, ale vše funguje a poslouží jistě svému účelu. Jde pěkně zvolna natahovat, spoušť funguje, úderník pěkně vyleze viz foto. Náboje již nemám, ale dají se pořídit snadno a dostupně.


Kdo potřebuje na domácí zabijačky, nebo do práce tak neváhejte. Prodám vykrmená selata i prasata na porážku. Nabídka Středočeský kraj Kč. Cena od 38kč za kilo v živém. Přístroj monitoruje stav elektrické ohrad.


Podle toho, jaký se použije náboj (váha prachové náplně), tak s ním zabijete od králíka po koně. Nebo můžete použít jateční přístroj značky Fiskars (sekera). Tento přístroj je plně funkční a vše je patrno z přiložených fotek. Klisna je v perfektní kondici, je velmi dobře krmitelná a zcela zdravá. Možno zaslat na dobírku-dohoda.


Káťa je výbornou učitelkou pro pokročilejší jezdce a super parťákem pro hobby sport, či zzvj. Po přiložení na hlavu zvířete a výstřelu náboje, se z jatečního přístroje vysune (vylítne) několik centimetrů ocelový válec ( trn ). Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na přístroji vyřažen datum výroby 5 přístroj je značen viz foto.


Jateční přístroj prodám

Obsahuje kompresor,dvě stříkací pistole s jednou nádobou,ochranný skládací stan v praktickém balení- taktéž používaný. Návod na obsluhu a pokyny pro nástřik poskytuji taktéž. LED červená – stimluace kolagenu a produkce elastinu (vylepšení textury a tónu pleti, redukce mimických a drobných vrásek) LED modrá -zplepšení jizev po akné. Komplet v mědi se sítem ( nemusí se mychat) Výklopný kotel. Na kotli nejsou dvérka a popelník,topilo se plynem.


Okamžité upevnění do betonu a oceli. Aktuální cena v prodejnách 10. Preferujeme osobní předání u nás na prodejně ve Frýdku-Místku případně v Ostravě po domluvě možno zasla. Vážení zákazníci, internetové objednávky a zboží objednané na e-shopu je možné po předchozí domluvě na č. Lze rozložit i jednotlivě nebo dát do auta jen levou či pravou stranu samostatně.


Použita dvakrát v Tatrách a více nevyužita. Matrace mají pratelné potahy. Gottingenská miniprasátka z kvalitního chovu Dvorní zookoutek U Pipinga, z. Volná jsou selátka černá s trochou bílé nar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения