pondělí 11. prosince 2017

Prostěradlo 140x200 levně

Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Jersey prostěradlo corny žluté 1x 2cm. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se.


V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Prostěradlo rámuje postel a mění její vzhled.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Nabízíme oblíbené kvalitní česká prostěradlo froté od firmy Skantex.


Máme mnoho rozměrů froté prostěradel např. Napínací prostěradla, jsou šitá přímo, aby seděla rozměru vaší matrace. Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK. Vzor na polštáři nemusí být shodný s fotografií!


D povlečení je velmi příjemné na omak a bude se skvěle vyjímat ve vaší ložnici. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for 1x 200. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Barevná škála je tak široká, že si ke každému ložnímu povlečení vyberete vhodné prostěradlo. Nyní již nic nebrání tomu, abyste měli dokonale sladěnou postel. Všechna prostěradla mají gumu všitou v tunýlku, což.


Užijte si kvalitní a hluboký spánek – ať už si vyberete luxusní povlečení nebo výrobek s civilnějším vzhledem. A nezapomeňte na vaše nejmenší: také dětské povlečení může být velmi příjemné na dotek a zároveň krásné. Které značce povlečení dáváte přednost Vy? Hledáte kvalitní povlečení, jež se stane dokonalou ozdobou vaší. Oblíbená prostěradla Matějovský a Skantex v Praze za příjemné ceny.


Pokud hledáte kvalitní prostěradlo z naší nabídky si nelze nevybrat, vyzkoušejte i vy, navíc levně ! Naše prostěradla jsou šita z příjemných a hlavně kvalitních materiálů. Aby dobře sloužilo, musí přesně sedět na matraci, mít výborný povrch a také krásné a pestré barvy. Naše povlečení vyniká perfektním zpracováním a moderními vzory. Co se týče materiálového složení, vybírat můžete z bavlněného povlečení, flanelového povlečení, krepového povlečení či stále oblíbenějšího povlečení z mikroplyše. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou a materiálovou stálost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения